Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Dorp

Wil je weten welke bedrijven er in Dorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dorp.

In Dorp zoek ik een:

  Donderdag 28 februari 2019

  Kleywegt Industries
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming Kleywegt Industries is gevestigd op Weidemolen 16 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957XR

  Woensdag 23 januari 2019

  Fysiotherapie Esmee Bijl
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Fysiotherapie Esmee Bijl is gevestigd op Dotterbloem 9 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957RA
  Gouda's E-commerce
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Gouda's E-commerce is gevestigd op A Heynisstraat 2 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AA

  Maandag 24 december 2018

  YAX B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap YAX B.V. is gevestigd op Elshoutstraat 16 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Financiële holdings.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957KK
  FOUND TMS B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap FOUND TMS B.V. is gevestigd op Elshoutstraat 16 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957KK
  Stemor
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Stemor is gevestigd op Dorpslaan 96 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957XH
  Diwana Transportations
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Diwana Transportations is gevestigd op P van der Veldenstraat 5 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AX

  Zondag 9 december 2018

  Amarone Hospitality
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Amarone Hospitality is gevestigd op Dirk III Straat 9 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AH
  ST Allround Service
  Opgericht in november 2018

  De onderneming ST Allround Service is gevestigd op Lage Boezem 11 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957RC

  Maandag 5 november 2018

  ACvR Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming ACvR Consultancy is gevestigd op Waterlelie 2 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Actuariële en pensioenadviesbureaus; beheer en administratie van pensioenvermogens.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957RE

  Maandag 19 februari 2018

  Rolocon
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Rolocon is gevestigd op Segboerstraat 3 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957BE
  Klus & Montagebedrijf André
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Klus & Montagebedrijf André is gevestigd op P van der Veldenstraat 7 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AX

  Zaterdag 18 november 2017

  Stam Engineering
  Opgericht in november 2017

  De onderneming Stam Engineering is gevestigd op Claes de Jongestraat 8 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957AE
  F. van der Plaat Holding B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap F. van der Plaat Holding B.V. is gevestigd op Dorpslaan 3 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Financiële holdings.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957XA
  Anro de Bruijn
  Opgericht in november 2017

  De onderneming Anro de Bruijn is gevestigd op Bovenkruier 92 te Nieuw-Lekkerland en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

  Molenwaard » Nieuw-Lekkerland » Dorp » 2957XK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Dorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?