Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086BD

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086BD.

In postcodegebied 3086BD zoek ik een:

  Zondag 9 december 2018

  Taxi Rotterdam
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Taxi Rotterdam is gevestigd op Herkingenstraat 41 te Rotterdam en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086BD

  Dinsdag 28 maart 2017

  Nil's Care
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming Nil's Care is gevestigd op Herkingenstraat 45 te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086BD

  Donderdag 1 januari 2015

  Sabine Dienstverlening
  Opgericht in augustus 2015

  De onderneming Sabine Dienstverlening is gevestigd op Herkingenstraat 41 te ROTTERDAM en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086BD
  Peker Diensten
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Peker Diensten is gevestigd op Herkingenstraat 53 te ROTTERDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086BD
  Zehmed Holding B.V.
  Opgericht in september 2014

  De besloten vennootschap Zehmed Holding B.V. is gevestigd op Herkingenstraat 41 te ROTTERDAM en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086BD
  A & O Technical Project Services
  Opgericht in april 2013

  De onderneming A & O Technical Project Services is gevestigd op Herkingenstraat 69 te Rotterdam en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086BD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?