Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086GJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086GJ.

In postcodegebied 3086GJ zoek ik een:

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Zhang Beheer B.V.
  Opgericht in oktober 2017

  De besloten vennootschap Zhang Beheer B.V. is gevestigd op Middelharnisstraat 199 te Rotterdam en is actief in de branche Vermogensbeheer.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086GJ

  Donderdag 1 januari 2015

  Rood Producties B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Rood Producties B.V. is gevestigd op Middelharnisstraat 211 te Rotterdam en is actief in de branche Podiumkunst en -vermaak.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086GJ

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?