Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086GL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086GL.

In postcodegebied 3086GL zoek ik een:

  Zondag 9 december 2018

  Fund your city
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Fund your city is gevestigd op Middelharnisstraat 46D te Rotterdam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086GL

  Zaterdag 18 november 2017

  Shariva Kotter
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Shariva Kotter is gevestigd op Middelharnisstraat 40C te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086GL

  Donderdag 1 januari 2015

  Business Contact Rotterdam
  Opgericht in december 2013

  De onderneming Business Contact Rotterdam is gevestigd op Middelharnisstraat 26-C te ROTTERDAM en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086GL
  The Lion Holding B.V.
  Opgericht in juni 2013

  De besloten vennootschap The Lion Holding B.V. is gevestigd op Middelharnisstraat 36D te Rotterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086GL
  DVDBoxShop
  Opgericht in april 2013

  De onderneming DVDBoxShop is gevestigd op Middelharnisstraat 30A te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086GL

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?