Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086HB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086HB.

In postcodegebied 3086HB zoek ik een:

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Grabowski Bedrijf
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Grabowski Bedrijf is gevestigd op Bruinissestraat 47B te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086HB
  Ruksc bedrijf
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Ruksc bedrijf is gevestigd op Bruinissestraat 47B te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086HB

  Maandag 18 september 2017

  Levy's afbouw
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Levy's afbouw is gevestigd op Bruinissestraat 45C te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086HB
  G-bro's Afbouw
  Opgericht in februari 2016

  De vennootschap onder firma G-bro's Afbouw is gevestigd op Bruinissestraat 45C te ROTTERDAM en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086HB

  Donderdag 1 januari 2015

  MirakelOlie
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming MirakelOlie is gevestigd op Bruinissestraat 45C te ROTTERDAM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086HB

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?