Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086JH

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086JH.

In postcodegebied 3086JH zoek ik een:

  Maandag 24 december 2018

  Stip Maritiem
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Stip Maritiem is gevestigd op Kortgenestraat 191 te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086JH

  Donderdag 1 januari 2015

  Highlander-Trading
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Highlander-Trading is gevestigd op Kortgenestraat 181 te Rotterdam en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food).

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086JH
  Loonbedrijf Ladin
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Loonbedrijf Ladin is gevestigd op Kortgenestraat 189 te Rotterdam en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086JH

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?