Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086LJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086LJ.

In postcodegebied 3086LJ zoek ik een:

  Zaterdag 18 november 2017

  Maki Cleaning
  Opgericht in november 2017

  De onderneming Maki Cleaning is gevestigd op Ellewoutsdijkstraat 186 te Rotterdam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LJ

  Donderdag 27 oktober 2016

  Taxibedrijf Jider
  Opgericht in september 2016

  De onderneming Taxibedrijf Jider is gevestigd op Ellewoutsdijkstraat 194 te ROTTERDAM en is actief in de branche Vervoer per taxi.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LJ

  Donderdag 1 januari 2015

  Nataly Mode
  Opgericht in december 2014

  De onderneming Nataly Mode is gevestigd op Ellewoutsdijkstraat 208 te ROTTERDAM en is actief in de branche Winkels in bovenkleding en mode-artikelen (algemeen assortiment).

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LJ
  Ortet ICT Solutions
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Ortet ICT Solutions is gevestigd op Ellewoutsdijkstraat 216 te Rotterdam en is actief in de branche Beheer van computerfaciliteiten.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LJ

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?