Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086LT

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086LT.

In postcodegebied 3086LT zoek ik een:

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Rad Kluss
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Rad Kluss is gevestigd op Krabbendijkestraat 359 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LT

  Dinsdag 10 juli 2018

  Tiakonnect
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Tiakonnect is gevestigd op Krabbendijkestraat 373 te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LT

  Maandag 20 juni 2016

  O.H Steigerbouw
  Opgericht in april 2016

  De onderneming O.H Steigerbouw is gevestigd op Krabbendijkestraat 381 te ROTTERDAM en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LT

  Donderdag 1 januari 2015

  Rijschool
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Rijschool "Drive Experience" is gevestigd op Krabbendijkestraat 371 te Rotterdam en is actief in de branche Auto- en motorrijscholen.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LT
  Klussenbedrijf Oblicki
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Klussenbedrijf Oblicki is gevestigd op Krabbendijkestraat 399 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086LT

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?