Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086NB

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086NB.

In postcodegebied 3086NB zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  NIA360 B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap NIA360 B.V. is gevestigd op Halsterenstraat 42 te Rotterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086NB

  Maandag 24 december 2018

  Lobu Glam
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Lobu Glam is gevestigd op Halsterenstraat 2 te Rotterdam en is actief in de branche Webportals.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086NB

  Maandag 18 september 2017

  Dream Deluxe
  Opgericht in september 2017

  De onderneming Dream Deluxe is gevestigd op Halsterenstraat 18A te Rotterdam en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086NB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?