Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 3086RE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086RE.

In postcodegebied 3086RE zoek ik een:

  Meso Services
  oktober 2017

  De onderneming Meso Services is gevestigd op Stavenissestraat 303 te Rotterdam en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  3086RERotterdamCharloisPendrecht
  Mirakuleuk
  januari 2016

  De onderneming Mirakuleuk is gevestigd op Stavenissestraat 313 te ROTTERDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  3086RERotterdamCharloisPendrecht
  RG Project Progress
  maart 2014

  De onderneming RG Project Progress is gevestigd op Stavenissestraat 291 te ROTTERDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  3086RERotterdamCharloisPendrecht

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk