Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086RE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086RE.

In postcodegebied 3086RE zoek ik een:

  Zaterdag 14 april 2018

  Selo Tech
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Selo Tech is gevestigd op Stavenissestraat 317 te Rotterdam en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086RE

  Zaterdag 18 november 2017

  Meso Services
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Meso Services is gevestigd op Stavenissestraat 303 te Rotterdam en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086RE

  Dinsdag 13 september 2016

  Mirakuleuk
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Mirakuleuk is gevestigd op Stavenissestraat 313 te ROTTERDAM en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086RE

  Donderdag 1 januari 2015

  RG Project Progress
  Opgericht in maart 2014

  De onderneming RG Project Progress is gevestigd op Stavenissestraat 291 te ROTTERDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086RE

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?