Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086RJ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086RJ.

In postcodegebied 3086RJ zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  HL Adventures
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma HL Adventures is gevestigd op Stavenissestraat 160 te Rotterdam en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086RJ

  Maandag 24 december 2018

  Mipa Beheer B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Mipa Beheer B.V. is gevestigd op Stavenissestraat 136 te Rotterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086RJ

  Dinsdag 21 juni 2016

  Rijnmond Techniek
  Opgericht in april 2016

  De onderneming Rijnmond Techniek is gevestigd op Stavenissestraat 168 te ROTTERDAM en is actief in de branche Installatie van elektrische apparatuur.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086RJ

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?