Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086SG

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086SG.

In postcodegebied 3086SG zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  EvisionC
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming EvisionC is gevestigd op Yersekestraat 16 te Rotterdam en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086SG

  Maandag 7 januari 2019

  RBA Bewindvoering
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming RBA Bewindvoering is gevestigd op Yersekestraat 52 te Rotterdam en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086SG

  Donderdag 1 januari 2015

  Van den Bergh Beheer B.V.
  Opgericht in juli 2015

  De besloten vennootschap Van den Bergh Beheer B.V. is gevestigd op Yersekestraat 4 te ROTTERDAM en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086SG
  Puigvert Horecabouw
  Opgericht in april 2015

  De onderneming Puigvert Horecabouw is gevestigd op Yersekestraat 18 te ROTTERDAM en is actief in de branche Interieurbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086SG
  Technista
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Technista is gevestigd op Yersekestraat 64 te Rotterdam en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086SG

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?