Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086VC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086VC.

In postcodegebied 3086VC zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  PvL ICT
  Opgericht in april 2015

  De onderneming PvL ICT is gevestigd op Burghsluissingel 175 te ROTTERDAM en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086VC
  Fight Factory B.V.
  Opgericht in april 2014

  De besloten vennootschap Fight Factory B.V. is gevestigd op Burghsluissingel 151 te ROTTERDAM en is actief in de branche Vervaardiging van sportartikelen.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086VC
  J.A.G. van Gool Holding B.V.
  Opgericht in april 2014

  De besloten vennootschap J.A.G. van Gool Holding B.V. is gevestigd op Burghsluissingel 151 te ROTTERDAM en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086VC
  D. Molenaar jr.
  Opgericht in april 2013

  De onderneming D. Molenaar jr. is gevestigd op Burghsluissingel 85 te Rotterdam en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086VC
  Tegelzettersbedrijf Ansems
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Tegelzettersbedrijf Ansems is gevestigd op Burghsluissingel 157 te Rotterdam en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086VC

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?