Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3086XA

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3086XA.

In postcodegebied 3086XA zoek ik een:

  Maandag 24 december 2018

  ZZB Balentien
  Opgericht in november 2018

  De onderneming ZZB Balentien is gevestigd op Melissantstraat 33A te Rotterdam en is actief in de branche Thuiszorg.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086XA

  Vrijdag 24 augustus 2018

  J. Li Holding B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap J. Li Holding B.V. is gevestigd op Melissantstraat 35D te Rotterdam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086XA

  Dinsdag 13 september 2016

  Song Tank
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Song Tank is gevestigd op Melissantstraat 35B te ROTTERDAM en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086XA

  Donderdag 1 januari 2015

  K.C. Juliana Metselbedrijf
  Opgericht in april 2013

  De onderneming K.C. Juliana Metselbedrijf is gevestigd op Melissantstraat 43A te Rotterdam en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086XA
  Isolatiebedrijf Aldin
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Isolatiebedrijf Aldin is gevestigd op Melissantstraat 41B te Rotterdam en is actief in de branche Overige bouwinstallatie.

  Rotterdam » Charlois » Pendrecht » 3086XA

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?