Bedrijven in postcodegebied 3474JZ

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3474JZ.

Filter Filter

Vrijdag 22 oktober 2021

Bij.lin
Opgericht in Oktober 2021

De onderneming Bij.lin is gevestigd op Clausstraat 36 te Zegveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 21 januari 2020

Aha-met-consult B.V.
Opgericht in December 2019

De besloten vennootschap Aha-met-consult B.V. is gevestigd op Clausstraat 17 te Zegveld en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Dinsdag 28 maart 2017

Aha-met-consult
Opgericht in Maart 2017

De onderneming Aha-met-consult is gevestigd op Clausstraat 17 te Zegveld en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Donderdag 1 januari 2015

Dros Service & Onderhoud (D.S.O.)
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Dros Service & Onderhoud (D.S.O.) is gevestigd op Clausstraat 8 te Zegveld en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Janneke Schalkwijk
Opgericht in April 2013

De onderneming Janneke Schalkwijk is gevestigd op Clausstraat 30 te Zegveld en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Van den Berg Schilderwerken
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Van den Berg Schilderwerken is gevestigd op Clausstraat 18 te Zegveld en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

C.R.A.M.
Opgericht in Maart 2013

De onderneming C.R.A.M. is gevestigd op Clausstraat 3 te Zegveld en is actief in de branche Handelsbemiddeling in meubels, huishoudelijke artikelen en ijzerwaren.

W.J. Vonk
Opgericht in Maart 2013

De onderneming W.J. Vonk is gevestigd op Clausstraat 5 te Zegveld en is actief in de branche Grondverzet.

HvM
Opgericht in November 2011

De onderneming M.H. van Meijeren, Verloskundige is gevestigd op Clausstraat 28 te ZEGVELD en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent