Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3513XL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3513XL.

In postcodegebied 3513XL zoek ik een:

  Donderdag 23 juni 2016

  Webrebels B.V.
  Opgericht in maart 2016

  De besloten vennootschap Webrebels B.V. is gevestigd op Balkstraat 2 te UTRECHT en is actief in de branche Overige dienstverlenende activiteiten op het gebied van informatietechnologie.

  Utrecht » Noordwest » Pijlsweerd-Noord » 3513XL

  Donderdag 1 januari 2015

  Thibi B.V.
  Opgericht in december 2014

  De besloten vennootschap Thibi B.V. is gevestigd op Balkstraat 2 te UTRECHT en is actief in de branche Financiële holdings.

  Utrecht » Noordwest » Pijlsweerd-Noord » 3513XL
  Stichting Umotion
  Opgericht in april 2014

  De stichting Stichting Umotion is gevestigd op Balkstraat 20 te UTRECHT en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Utrecht » Noordwest » Pijlsweerd-Noord » 3513XL
  ConAct Project & Training
  Opgericht in april 2013

  De onderneming ConAct Project & Training is gevestigd op Balkstraat 20 te Utrecht en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg, maatschappelijk werk en advies en lokaal welzijnswerk.

  Utrecht » Noordwest » Pijlsweerd-Noord » 3513XL
  Dedine Ballet & Movement Arts
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Dedine Ballet & Movement Arts is gevestigd op Balkstraat 31 te Utrecht en is actief in de branche Cultureel onderwijs.

  Utrecht » Noordwest » Pijlsweerd-Noord » 3513XL
  Kostuum + Vorm
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Kostuum + Vorm is gevestigd op Balkstraat 31 te Utrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Utrecht » Noordwest » Pijlsweerd-Noord » 3513XL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Pijlsweerd-Noord

  Instellen

  Buurten in Noordwest

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?