Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3523VS

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3523VS.

In postcodegebied 3523VS zoek ik een:

  Maandag 7 januari 2019

  Yvette Tigchelaar
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Yvette Tigchelaar is gevestigd op Constant Erzeijstraat 33 te Utrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VS

  Donderdag 1 januari 2015

  Joost Gunther t.h.o.d.n. TING studiecoaching
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming Joost Gunther t.h.o.d.n. TING studiecoaching is gevestigd op Constant Erzeijstraat 9 te UTRECHT en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VS
  Dimi Schoonmaakdiensten
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Dimi Schoonmaakdiensten is gevestigd op Constant Erzeijstraat 7 te Utrecht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VS
  Georgi Matev
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Georgi Matev is gevestigd op Constant Erzeijstraat 37 te Utrecht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VS
  Evolution Micro-Form Hairweaving
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Evolution Micro-Form Hairweaving is gevestigd op Constant Erzeijstraat 1A te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VS
  Vasilev Tegelzetters & Schoonmaakbedrijf
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Vasilev Tegelzetters & Schoonmaakbedrijf is gevestigd op Constant Erzeijstraat 37 te Utrecht en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Utrecht » Zuid » Oud Hoograven-Noord » 3523VS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Oud Hoograven-Noord

  Instellen

  Buurten in Zuid

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?