Bedrijven in postcodegebied 3531BV

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3531BV.

Filter Filter

Vrijdag 7 oktober 2022

Vereniging van Eigenaars Damstraat 22/22 bis Utrecht
Opgericht in Februari 1975

De vereniging Vereniging van Eigenaars Damstraat 22/22 bis Utrecht is gevestigd op Damstraat 22BS te Utrecht en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Woensdag 30 juni 2021

Soma Nour
Opgericht in Mei 2017

De onderneming Soma Nour is gevestigd op Damstraat 32 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren.

Donderdag 1 april 2021

Christina Graphicdesigner
Opgericht in Maart 2021

De onderneming Christina Graphicdesigner is gevestigd op Damstraat 26BS te Utrecht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Woensdag 29 januari 2020

EasterBlanket Development
Opgericht in Januari 2020

De onderneming EasterBlanket Development is gevestigd op Damstraat 26BS te Utrecht en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Maandag 7 januari 2019

Bidoe's Kip Poelier
Opgericht in Januari 2019

De onderneming Bidoe's Kip Poelier is gevestigd op Damstraat 36 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in wild en gevogelte.

Vrijdag 24 augustus 2018

Sufra
Opgericht in Juli 2018

De onderneming Sufra is gevestigd op Damstraat 8 te Utrecht en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

Maandag 10 april 2017

Good2Grow - Organic B.V.
Opgericht in Maart 2017

De besloten vennootschap Good2Grow - Organic B.V. is gevestigd op Damstraat 30Bis te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in bestrijdingsmiddelen en kunstmeststoffen.

Dinsdag 21 juni 2016

Colourbag
Opgericht in Mei 2016

De onderneming Colourbag is gevestigd op Damstraat 28BS te UTRECHT en is actief in de branche Groothandel in mode-artikelen.

Donderdag 1 januari 2015

Artiest Elzo
Opgericht in Januari 2015

De onderneming Artiest Elzo is gevestigd op Damstraat 4BS te UTRECHT en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Caribbean Bulk Trading & Transport Limited
Opgericht in April 2013

De onderneming Caribbean Bulk Trading & Transport Limited is gevestigd op Damstraat 30Bis te Utrecht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Het Bedden en Babyhuis
Opgericht in April 2013

De onderneming Het Bedden en Babyhuis is gevestigd op Damstraat 10 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Meubel XL B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Meubel XL B.V. is gevestigd op Damstraat 2-4 te UTRECHT en is actief in de branche Winkels in meubels, verlichting en overige huishoudelijke artikelen n.e.g..

Slagerij Sahla
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij Sahla is gevestigd op Damstraat 32 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Azor Uitzendbureau Midden-Nederland B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Azor Uitzendbureau Midden-Nederland B.V. is gevestigd op Damstraat 30 te Utrecht en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools.

Tabakszaak Lombok
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Tabakszaak Lombok is gevestigd op Damstraat 28 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Wassalon 4 Seizoenen
Opgericht in April 2013

De onderneming Wassalon 4 Seizoenen is gevestigd op Damstraat 20 te Utrecht en is actief in de branche Reinigen van kleding en textiel.

Amazighe Bazar
Opgericht in April 2013

De onderneming Amazighe Bazar is gevestigd op Damstraat 24 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Handelsonderneming Hajar
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Handelsonderneming Hajar is gevestigd op Damstraat 8 te Utrecht en is actief in de branche Supermarkten en dergelijke winkels met een algemeen assortiment voedings- en genotmiddelen.

Flooroutlet Stores B.V.
Opgericht in December 2014

De besloten vennootschap Flooroutlet Stores B.V. is gevestigd op Damstraat 2 te UTRECHT en is actief in de branche Winkels in artikelen voor woninginrichting algemeen assortiment.

YM Projects
Opgericht in April 2013

De onderneming YM Projects is gevestigd op Damstraat 6 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Lombok-Oost

Instellen

Buurten in West

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent