Bedrijven in West

Wil je weten welke bedrijven er in West zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in West.

Filter Filter

Gisteren

Boekhouders Koster
Opgericht in Juli 2021

De vennootschap onder firma Boekhouders Koster is gevestigd op Vleutenseweg 244 te Utrecht en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

O.elA Service All In
Opgericht in November 2020

De onderneming O.elA Service All In is gevestigd op Alberdingk Thijmstraat 4 te Utrecht en is actief in de branche Koeriers.

Jenny Ciku
Opgericht in December 2022

De onderneming Jenny Ciku is gevestigd op Bilderdijkstraat 42BS te Utrecht en is actief in de branche Eventcatering.

Tandarts Pigeaud
Opgericht in December 2022

De onderneming Tandarts Pigeaud is gevestigd op Potgieterstraat 5 te Utrecht en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Langzaamaan Consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Langzaamaan Consultancy is gevestigd op Jaffastraat 74 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Hoff Management B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Hoff Management B.V. is gevestigd op Niasstraat 1 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Blue Innovate Consultancy
Opgericht in December 2022

De onderneming Blue Innovate Consultancy is gevestigd op Dantelaan 87 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Illustranos B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Illustranos B.V. is gevestigd op Maarssenbroeksedijk 37 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

SchrijfMeer
Opgericht in November 2022

De onderneming SchrijfMeer is gevestigd op Daendelsstraat 17BS te Utrecht en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

Countdown B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Countdown B.V. is gevestigd op Niasstraat 1 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

iWolf
Opgericht in December 2022

De onderneming iWolf is gevestigd op Bankastraat 35 te Utrecht en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Mandeon Consulting
Opgericht in December 2022

De onderneming Mandeon Consulting is gevestigd op Fregatstraat 11 te Utrecht en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Lightbulb Learning
Opgericht in November 2022

De onderneming Lightbulb Learning is gevestigd op Palembangstraat 16 te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Hoff Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Hoff Holding B.V. is gevestigd op Niasstraat 1 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Stichting Administratiekantoor ixly
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor ixly is gevestigd op Vleutensevaart 100 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

 

Buurten in West

Meer nieuws in West

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent