Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3541RK

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3541RK.

In postcodegebied 3541RK zoek ik een:

  Woensdag 7 maart 2018

  MAVA Holding B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap MAVA Holding B.V. is gevestigd op Komijnweg 21 te Utrecht en is actief in de branche Lease van niet-financiële immateriële activa.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Hoge Weide » 3541RK
  MAVA Foqus B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap MAVA Foqus B.V. is gevestigd op Komijnweg 21 te Utrecht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Hoge Weide » 3541RK

  Maandag 20 juni 2016

  Dfix
  Opgericht in april 2016

  De onderneming Dfix is gevestigd op Komijnweg 27 te UTRECHT en is actief in de branche Reparatie van computers en randapparatuur.

  Utrecht » Leidsche Rijn » Hoge Weide » 3541RK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Hoge Weide

  Instellen

  Buurten in Leidsche Rijn

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?