Bedrijven in Leidsche Rijn

Wil je weten welke bedrijven er in Leidsche Rijn zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leidsche Rijn.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

CoCoCho Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap CoCoCho Holding B.V. is gevestigd op Eschersingel 74 te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Veraljuda B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Veraljuda B.V. is gevestigd op Jan Wolkerssingel 211 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

TT Dienstverlening & Beveiliging
Opgericht in November 2022

De onderneming TT Dienstverlening & Beveiliging is gevestigd op Korianderstraat 11 te Utrecht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Iconico B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Iconico B.V. is gevestigd op Kees van Bohemenhof 28 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Halcyan
Opgericht in December 2022

De onderneming Halcyan is gevestigd op Houtrakgracht 544 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

MMAlogistic Infra B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap MMAlogistic Infra B.V. is gevestigd op Rose-Mariepad 2 te Utrecht en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Pro4business
Opgericht in December 2022

De onderneming Pro4business is gevestigd op Monarchvlinderlaan 12 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Teclar Consultancy B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Teclar Consultancy B.V. is gevestigd op Georges Braquehof 24 te Utrecht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

RCDigitaal B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap RCDigitaal B.V. is gevestigd op Orteliuslaan 1000 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

ML AZRO Groep B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap ML AZRO Groep B.V. is gevestigd op Anton Koolhaasstraat 3 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

Back Water Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Back Water Holding B.V. is gevestigd op Reykjavikstraat 1 te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Douma Juridisch Advies B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Douma Juridisch Advies B.V. is gevestigd op Operettelaan 361 te Utrecht en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

SecurityOn
Opgericht in December 2022

De onderneming SecurityOn is gevestigd op Jacques Offenbachplnts 21 te Utrecht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

WelBewust Psycholoog B.V.
Opgericht in Mei 2014

De besloten vennootschap WelBewust Psycholoog B.V. is gevestigd op W Frederik Hermansstr 252 te Utrecht en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Sportspromotion
Opgericht in December 2022

De onderneming Sportspromotion is gevestigd op Hendrik Werkmanhof 1 te Utrecht en is actief in de branche Public relationsbureaus.

 

Buurten in Leidsche Rijn

Meer nieuws in Leidsche Rijn

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent