Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 3554HE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3554HE.

In postcodegebied 3554HE zoek ik een:

  Maandag 19 februari 2018

  Dura
  Opgericht in februari 2018

  De vennootschap onder firma Dura is gevestigd op Prinses Irenelaan 64 te Utrecht en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Utrecht » Noordwest » Schaakbuurt en omgeving » 3554HE

  Donderdag 1 januari 2015

  EMRO-DFS
  Opgericht in april 2013

  De onderneming EMRO-DFS is gevestigd op Prinses Irenelaan 78 te Utrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Utrecht » Noordwest » Schaakbuurt en omgeving » 3554HE
  Memo Elektra
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Memo Elektra is gevestigd op Prinses Irenelaan 4 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

  Utrecht » Noordwest » Schaakbuurt en omgeving » 3554HE

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Schaakbuurt en omgeving

  Instellen

  Buurten in Noordwest

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?