Bedrijven in postcodegebied 3565CL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3565CL.

Filter Filter

Vrijdag 24 april 2020

Studios & Content Group B.V.
Opgericht in April 2020

De besloten vennootschap Studios & Content Group B.V. is gevestigd op Texasdreef 3 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in audio- en video-apparatuur.

Dinsdag 21 april 2020

Stichting Administratiekantoor Studios & Content Group
Opgericht in April 2020

De stichting Stichting Administratiekantoor Studios & Content Group is gevestigd op Texasdreef 3 te Utrecht en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

Maandag 18 november 2019

Triptik B.V.
Opgericht in November 2019

De besloten vennootschap Triptik B.V. is gevestigd op Texasdreef 26 te Utrecht en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

Woensdag 23 januari 2019

Artic Keukens B.V.
Opgericht in Januari 2019

De besloten vennootschap Artic Keukens B.V. is gevestigd op Texasdreef 2 te Utrecht en is actief in de branche Winkels in keukens.

Donderdag 1 januari 2015

Hans en Marleen Rijnbergen Holding B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Hans en Marleen Rijnbergen Holding B.V. is gevestigd op Texasdreef 15 te Utrecht en is actief in de branche Overige kredietverstrekking.

Autoschade Rijnbergen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Autoschade Rijnbergen B.V. is gevestigd op Texasdreef 15 te Utrecht en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Doppenberg Installatietechniek
Opgericht in April 2013

De onderneming Doppenberg Installatietechniek is gevestigd op Texasdreef 3 te Utrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Van der Steen Materieel B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Van der Steen Materieel B.V. is gevestigd op Texasdreef 4 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in machines voor de bouw.

Tegel Concerto B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Tegel Concerto B.V. is gevestigd op Texasdreef 16 te Utrecht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in hout, vlakglas, sanitair en bouwmaterialen.

Projectstoffering Utrecht B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Projectstoffering Utrecht B.V. is gevestigd op Texasdreef 5 te Utrecht en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Home Series B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Home Series B.V. is gevestigd op Texasdreef 2 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in huismeubilair, woningtextiel, vloerbedekking en verlichting.

Paans Projects B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Paans Projects B.V. is gevestigd op Texasdreef 3 te Utrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Zorginrichter B.V.
Opgericht in December 2013

De besloten vennootschap Zorginrichter B.V. is gevestigd op Texasdreef 5 te UTRECHT en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

VDH Machines & Gereedschappen B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap VDH Machines & Gereedschappen B.V. is gevestigd op Texasdreef 8 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in machines voor de bouw.

B.K. Snijder B.V.
Opgericht in Januari 2015

De besloten vennootschap B.K. Snijder B.V. is gevestigd op Texasdreef 26 te UTRECHT en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Behouden Huis
Opgericht in April 2013

De onderneming Behouden Huis is gevestigd op Texasdreef 11 te Utrecht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

B.V. Handelsvereeniging voorheen J. & W. Wegman
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap B.V. Handelsvereeniging voorheen J. & W. Wegman is gevestigd op Texasdreef 10 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in chemische producten.

D. van der Steen B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap D. van der Steen B.V. is gevestigd op Texasdreef 4 te Utrecht en is actief in de branche Wegenbouw en stratenmaken.

Desmi B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Desmi B.V. is gevestigd op Texasdreef 7 te Utrecht en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

Gebroeders Sakkers
Opgericht in April 2013

De onderneming Gebroeders Sakkers is gevestigd op Texasdreef 11 te Utrecht en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair en van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Bedrijventerrein en omgeving

Instellen

Buurten in Overvecht

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent