Bedrijven in postcodegebied 3743KT

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3743KT.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

& Melanie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming & Melanie is gevestigd op Gen Karel vd Heijdenln 7 te Baarn en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Woensdag 14 december 2022

Braderyn Waters B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Braderyn Waters B.V. is gevestigd op Gen Karel vd Heijdenln 10 te Baarn en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Donderdag 1 januari 2015

Chr. de Jong
Opgericht in April 2013

De onderneming Chr. de Jong is gevestigd op Generaal Karel van der Heijdenlaan 6 te Baarn en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

O & D B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap O & D B.V. is gevestigd op Generaal Karel van der Heijdenlaan 12 te Baarn en is actief in de branche Reclamebureaus.

Ayo & Obi B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Ayo & Obi B.V. is gevestigd op Generaal Karel van der Heijdenlaan 19 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

Niet slecht B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Niet slecht B.V. is gevestigd op Generaal Karel van der Heijdenlaan 11 te Baarn en is actief in de branche Accountancy, belastingadvisering en administratie.

bugloss
Opgericht in Maart 2013

De onderneming bugloss is gevestigd op Generaal Karel van der Heijdenlaan 9B te Baarn en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent