Bedrijven in Transvaal

Wil je weten welke bedrijven er in Transvaal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Transvaal.

Filter Filter

Dinsdag 25 juli 2023

Carahu Investments B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap Carahu Investments B.V. is gevestigd op Altalaan 1 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

OmniData Europe B.V.
Opgericht in Juli 2023

De besloten vennootschap OmniData Europe B.V. is gevestigd op Oude Utrechtseweg 10 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Contactivate
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Contactivate is gevestigd op Molenweg 49 te Baarn en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Stoelinga Consultancy
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Stoelinga Consultancy is gevestigd op Wittelaan 16 te Baarn en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Rapenburch Management B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Rapenburch Management B.V. is gevestigd op Bothalaan 2 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Donderdag 15 juni 2023

Felosphi B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Felosphi B.V. is gevestigd op Molenweg 43 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

TMA B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap TMA B.V. is gevestigd op Molenweg 43 te Baarn en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Woensdag 24 mei 2023

Thal Ventures B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Thal Ventures B.V. is gevestigd op Nassaulaan 59 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 23 mei 2023

Pet solutions
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Pet solutions is gevestigd op de Wetstraat 11 te Baarn en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

Vrijdag 21 april 2023

Blaak Recruitment Solutions
Opgericht in April 2023

De onderneming Blaak Recruitment Solutions is gevestigd op Nieuw Baarnstraat 97A te Baarn en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

NHeit Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap NHeit Beheer B.V. is gevestigd op Smutslaan 6A te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

eab Gewerbepark Suelzetal B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap eab Gewerbepark Suelzetal B.V. is gevestigd op Oude Utrechtseweg 32 te Baarn en is actief in de branche Financiële holdings.

Dinsdag 14 februari 2023

Jimbo B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Jimbo B.V. is gevestigd op Krugerlaan 12 te Baarn en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 2 februari 2023

& Melanie
Opgericht in Januari 2023

De onderneming & Melanie is gevestigd op Gen Karel vd Heijdenln 7 te Baarn en is actief in de branche Public relationsbureaus.

GRIP Legal B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap GRIP Legal B.V. is gevestigd op Oude Utrechtseweg 17 te Baarn en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent