Bedrijven in postcodegebied 3903AL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3903AL.

Filter Filter

Maandag 1 juni 2020

Oikonomos ML Beheer B.V.
Opgericht in Mei 2020

De besloten vennootschap Oikonomos ML Beheer B.V. is gevestigd op Nijverheidslaan 1C te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 6 april 2020

Lagas Tandartsen B.V.
Opgericht in Februari 2014

De besloten vennootschap Lagas Tandartsen B.V. is gevestigd op Nijverheidslaan 7A te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Woensdag 23 oktober 2019

Scrippa B.V.
Opgericht in September 2019

De besloten vennootschap Scrippa B.V. is gevestigd op Nijverheidslaan 7 te Veenendaal en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

Tandartsenpraktijk Clevers B.V.
Opgericht in Oktober 2019

De besloten vennootschap Tandartsenpraktijk Clevers B.V. is gevestigd op Nijverheidslaan 3F te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

V.o.f. Trigonium TTC
Opgericht in Oktober 2019

De vennootschap onder firma V.o.f. Trigonium TTC is gevestigd op Nijverheidslaan 1 te Veenendaal en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Scheveningse Vishandel E.C. Rosendaal
Opgericht in Maart 2016

De commanditaire vennootschap Scheveningse Vishandel E.C. Rosendaal is gevestigd op Nijverheidslaan 13 te VEENENDAAL en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Vrijdag 15 januari 2016

Scheveningse Zeevishandel E. Rosendaal
Opgericht in December 2015

De onderneming Scheveningse Zeevishandel E. Rosendaal is gevestigd op Nijverheidslaan 13 te VEENENDAAL en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 1 januari 2015

Fysiotherapie & Training NederVeluwe
Opgericht in April 2013

De onderneming Fysiotherapie & Training NederVeluwe is gevestigd op Nijverheidslaan 1A te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

Handtherapeutisch Centrum Veenendaal
Opgericht in April 2013

De onderneming Handtherapeutisch Centrum Veenendaal is gevestigd op Nijverheidslaan 3G te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

Vishandel A.J. Rosendaal-de Kamper
Opgericht in April 2013

De onderneming Vishandel A.J. Rosendaal-de Kamper is gevestigd op Nijverheidslaan 13 te Veenendaal en is actief in de branche Markthandel in voedings- en genotmiddelen.

De Kievid Tuinbouw Agenturen
Opgericht in Maart 2013

De onderneming De Kievid Tuinbouw Agenturen is gevestigd op Nijverheidslaan 11 te Veenendaal en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Coöperatieve Regionale Organisatie Huisartsen Gelderse Vallei U.A.
Opgericht in April 2013

De onderneming Coöperatieve Regionale Organisatie Huisartsen Gelderse Vallei U.A. is gevestigd op Nijverheidslaan 3P te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële) en concerndiensten binnen eigen concern.

Creation Verloskundigen
Opgericht in April 2013

De onderneming Creation Verloskundigen is gevestigd op Nijverheidslaan 3 te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

Huisartsenpraktijk Mediversum
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Huisartsenpraktijk Mediversum is gevestigd op Nijverheidslaan 3U te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van huisartsen.

AniTel Produkten en Diensten
Opgericht in Maart 2013

De onderneming AniTel Produkten en Diensten is gevestigd op Nijverheidslaan 11 te Veenendaal en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

V.O.F. Slachthuis Veenendaal
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Slachthuis Veenendaal is gevestigd op Nijverheidslaan 27 te Veenendaal en is actief in de branche Slachterijen (geen pluimvee-).

Psychologenpraktijk Grift & Waal, mr. drs. A.M. Beijersbergen van Bosveld Heinsius
Opgericht in Oktober 2013

De onderneming Psychologenpraktijk Grift & Waal, mr. drs. A.M. Beijersbergen van Bosveld Heinsius is gevestigd op Nijverheidslaan 3B te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

Cesar Veenendaal
Opgericht in April 2013

De onderneming Cesar Veenendaal is gevestigd op Nijverheidslaan 3C te Veenendaal en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

Scheveningse Vishandel C. Rosendaal V.O.F.
Opgericht in April 2013

De vennootschap onder firma Scheveningse Vishandel C. Rosendaal V.O.F. is gevestigd op Nijverheidslaan 1313A te Veenendaal en is actief in de branche Markthandel in voedings- en genotmiddelen.

C. Rosendaal jr. Holding B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap C. Rosendaal jr. Holding B.V. is gevestigd op Nijverheidslaan 13 te Veenendaal en is actief in de branche Markthandel in voedings- en genotmiddelen.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent