Bedrijven in postcodegebied 3904CX

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3904CX.

Filter Filter

Woensdag 8 september 2021

Slagerij Van der Geer V.O.F.
Opgericht in Mei 1991

De vennootschap onder firma Slagerij Van der Geer V.O.F. is gevestigd op Dr S de Bruinepln 9 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren.

Maandag 20 juni 2016

Alegandro
Opgericht in April 2016

De onderneming Alegandro is gevestigd op Dr S de Bruinepln 13 te VEENENDAAL en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 1 januari 2015

Valentino Flowershop
Opgericht in April 2013

De onderneming Valentino Flowershop is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 3 te Veenendaal en is actief in de branche bloemenwinkels.

Slagerij van der Geer
Opgericht in April 2013

De onderneming Slagerij van der Geer is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 9 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vlees en vleeswaren, wild en gevogelte.

Drogisterij Parfumerie Jan Snijders
Opgericht in April 2013

De onderneming Drogisterij Parfumerie Jan Snijders is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 25 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in drogisterij-, medische en orthopedische artikelen.

A.A. Achterberg B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap A.A. Achterberg B.V. is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 23 te Veenendaal en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Superslijterij
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Superslijterij "Het Plein" B.V. is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 1 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in dranken.

Twenty 7
Opgericht in April 2013

De onderneming Twenty 7 is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 27 te Veenendaal en is actief in de branche kledingwinkels.

Primera van Walsem
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Primera van Walsem is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 29-31 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in tabaksproducten.

Bakker Bos
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Bakker Bos is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 13 te Veenendaal en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

Ter Stal Textiel B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Ter Stal Textiel B.V. is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 23 te Veenendaal en is actief in de branche kledingwinkels.

Geschenkhuis Ad Quint
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Geschenkhuis Ad Quint is gevestigd op Dr. Slotemaker de Bruïneplein 29-A te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent