Bedrijven in postcodegebied 3927CD

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3927CD.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

BPO B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap BPO B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Financiële holdings.

Van Viegen Timmer- Interieurwerk
Opgericht in December 2022

De onderneming Van Viegen Timmer- Interieurwerk is gevestigd op Barneveldsestraat 40d te Renswoude en is actief in de branche Interieurbouw.

Maandag 25 april 2022

H. van de Fliert-van den Brink Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2022

De besloten vennootschap H. van de Fliert-van den Brink Beheer B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 36 te Renswoude en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 2 december 2021

Rietweg B.V.
Opgericht in November 2021

De besloten vennootschap Rietweg B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

Donderdag 21 oktober 2021

Zorgboerderij Groot Wagensveld B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap Zorgboerderij Groot Wagensveld B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 36 te Renswoude en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

J. van de Fliert Beheer B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap J. van de Fliert Beheer B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 36 te Renswoude en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Woensdag 8 september 2021

Groot Wagensveld B.V. i.o.
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Groot Wagensveld B.V. i.o. is gevestigd op Barneveldsestraat 36 te Renswoude en is actief in de branche Fokken en houden van pluimvee.

Dinsdag 7 september 2021

VDB Cleaning B.V.
Opgericht in Juli 2013

De besloten vennootschap VDB Cleaning B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude.

Vrijdag 24 augustus 2018

J van de Fliert
Opgericht in Juli 2018

De onderneming J van de Fliert is gevestigd op Barneveldsestraat 36 te Renswoude en is actief in de branche Fokken en houden van schapen en geiten.

Vrijdag 22 juni 2018

3renting B.V.
Opgericht in Juni 2018

De besloten vennootschap 3renting B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Donderdag 1 januari 2015

Klussenbedrijf A. v/d Fliert
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Klussenbedrijf A. v/d Fliert is gevestigd op Barneveldsestraat 36a te Renswoude en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

VDB Solutions B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap VDB Solutions B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools.

VDB Dienstverlening B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap VDB Dienstverlening B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Beleggingsinstellingen.

PSM Pallets
Opgericht in Maart 2013

De onderneming PSM Pallets is gevestigd op Barneveldsestraat 40 te Renswoude en is actief in de branche Vervaardiging van houten emballage.

VDB Detachering B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap VDB Detachering B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools.

Wolleswinkel Rentmeesterskantoor
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Wolleswinkel Rentmeesterskantoor is gevestigd op Barneveldsestraat 34 te Renswoude en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

VDB Services B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap VDB Services B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools.

VDB Flex B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap VDB Flex B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools.

Van den Broek Pluimveeservice B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Van den Broek Pluimveeservice B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

VDB People B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap VDB People B.V. is gevestigd op Barneveldsestraat 44 te Renswoude en is actief in de branche Uitzendbureaus, uitleenbureaus en banenpools.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen

Instellen

Buurten in Wijk 00

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent