Bedrijven in postcodegebied 3927CM

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 3927CM.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Hardeman Bouw B.V.
Opgericht in Maart 2005

De besloten vennootschap Hardeman Bouw B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 38a te Renswoude en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Mahe B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Mahe B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 38a te Renswoude en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 26 september 2022

Jongkris VOF
Opgericht in Januari 2022

De vennootschap onder firma Jongkris VOF is gevestigd op Oude Holleweg 46 te Renswoude en is actief in de branche Fokken en houden van overige dieren.

Dinsdag 10 mei 2022

Milling Projects B.V.
Opgericht in April 2022

De besloten vennootschap Milling Projects B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 36 te Renswoude en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 24 maart 2021

Infra Midden Gelderland B.V.
Opgericht in December 2020

De besloten vennootschap Infra Midden Gelderland B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 36 te Renswoude en is actief in de branche Grondverzet.

Maandag 16 maart 2020

Zorgboerderij De Groote Fliert V.O.F.
Opgericht in Februari 2020

De vennootschap onder firma Zorgboerderij De Groote Fliert V.O.F. is gevestigd op Oude Holleweg 54 te Renswoude en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Dinsdag 3 maart 2020

Boeder Agriservice
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Boeder Agriservice is gevestigd op Oude Holleweg 46 te Renswoude en is actief in de branche Stratenmaken.

Vrijdag 14 februari 2020

Zorgboerderij de Groote Fliert B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Zorgboerderij de Groote Fliert B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 54 te Renswoude en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

Lagemaat Beheer B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Lagemaat Beheer B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 54 te Renswoude en is actief in de branche Financiële holdings.

J. de Greef Dienstverlening
Opgericht in Februari 2020

De onderneming J. de Greef Dienstverlening is gevestigd op Oude Holleweg 52 te Renswoude en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Dinsdag 18 juni 2019

De Koff Vastgoed B.V.
Opgericht in Juni 2019

De onderneming De Koff Vastgoed B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 48 te Renswoude en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Vrijdag 27 oktober 2017

New Home Luxury
Opgericht in Oktober 2017

De onderneming New Home Luxury is gevestigd op Oude Holleweg 36 te Renswoude en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

AdkA Anneloes de Koff Architectuur
Opgericht in Oktober 2017

De onderneming AdkA Anneloes de Koff Architectuur is gevestigd op Oude Holleweg 48 te Renswoude en is actief in de branche Architecten.

Dinsdag 13 september 2016

Maatschap Van Ekris Bio
Opgericht in Januari 2016

De maatschap Maatschap Van Ekris Bio is gevestigd op Oude Holleweg 46 te RENSWOUDE en is actief in de branche Fokken en houden van pluimvee.

Donderdag 1 januari 2015

E. de Greef
Opgericht in Maart 2013

De onderneming E. de Greef is gevestigd op Oude Holleweg 52 te Renswoude en is actief in de branche Fokken en houden van varkens.

Chr. de Koff & Zn. B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Chr. de Koff & Zn. B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 48 te Renswoude en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires.

MarLage Agriservice
Opgericht in September 2015

De onderneming MarLage Agriservice is gevestigd op Oude Holleweg 54 te RENSWOUDE en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

Snellen's Transport B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Snellen's Transport B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 36 te Renswoude en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maatschap D. van de Lagemaat en M.A. van de    Lagemaat-Voskuil
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap D. van de Lagemaat en M.A. van de Lagemaat-Voskuil is gevestigd op Oude Holleweg 54 te Renswoude en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

De Koff Holding B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap De Koff Holding B.V. is gevestigd op Oude Holleweg 48 te Renswoude en is actief in de branche Financiële holdings.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen

Instellen

Buurten in Wijk 00

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent