Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4838GS

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4838GS.

In postcodegebied 4838GS zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  EcoShield Surface Protection
  Opgericht in september 2015

  De vennootschap onder firma EcoShield Surface Protection is gevestigd op Liesstraat 15 te BREDA en is actief in de branche Vormen en bewerken van vlakglas.

  Breda » Breda West » Liesbos » 4838GS
  Verloskundige Hanneke Kleemans
  Opgericht in juli 2015

  De onderneming Verloskundige Hanneke Kleemans is gevestigd op Liesstraat 87 te BREDA en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

  Breda » Breda West » Liesbos » 4838GS
  Total Facility Care
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Total Facility Care is gevestigd op Liesstraat 15 te Breda en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations).

  Breda » Breda West » Liesbos » 4838GS
  Kersenkwekerij De Lieshof
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Kersenkwekerij De Lieshof is gevestigd op Liesstraat 97 te Breda en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

  Breda » Breda West » Liesbos » 4838GS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Liesbos

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?