Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4907AN

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4907AN.

In postcodegebied 4907AN zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Gobike Nederland B.V.
  Opgericht in januari 2015

  De besloten vennootschap Gobike Nederland B.V. is gevestigd op Alsemhof 24 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AN
  Electric Mobility Solutions B.V.
  Opgericht in maart 2014

  De besloten vennootschap Electric Mobility Solutions B.V. is gevestigd op Alsemhof 24 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AN
  Euriga
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Euriga is gevestigd op Alsemhof 20 te Oosterhout en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AN
  Martinel B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Martinel B.V. is gevestigd op Alsemhof 24 te Oosterhout en is actief in de branche Groothandel in elektrische huishoudelijke apparatuur, audio- en videoapparatuur en fotografische en optische artikelen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907AN

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?