Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 4907BC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 4907BC.

In postcodegebied 4907BC zoek ik een:

  Vrijdag 18 maart 2016

  Maike's
  Opgericht in februari 2016

  De onderneming Maike's is gevestigd op Tijmhof 33 te OOSTERHOUT en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907BC

  Donderdag 1 januari 2015

  Teeuwen International Trading Company B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Teeuwen International Trading Company B.V. is gevestigd op Tijmhof 25 te Oosterhout en is actief in de branche Groothandel in hout, sanitair en overige bouwmaterialen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907BC
  Fieke Wien Congresbureau
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Fieke Wien Congresbureau is gevestigd op Tijmhof 47 te Oosterhout en is actief in de branche Organiseren van congressen en beurzen.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907BC
  Moviat Automatisering
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Moviat Automatisering is gevestigd op Tijmhof 17 te Oosterhout en is actief in de branche Groothandel in computers, randapparatuur en software.

  Oosterhout » Dommelbergen » Kruidenbuurt » 4907BC

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?