Bedrijven in postcodegebied 5845AV

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5845AV.

Filter Filter

Vrijdag 22 oktober 2021

Sjef van de Weem Beheer B.V.
Opgericht in September 2021

De besloten vennootschap Sjef van de Weem Beheer B.V. is gevestigd op Breestraat 6 te Sint Anthonis en is actief in de branche Financiële holdings.

Maandag 28 oktober 2019

Van Kol v.o.f.
Opgericht in Mei 1964

De vennootschap onder firma Van Kol v.o.f. is gevestigd op Breestraat 26 te Sint Anthonis en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Zaterdag 18 november 2017

Le Mage B.V.
Opgericht in Oktober 2017

De besloten vennootschap Le Mage B.V. is gevestigd op Breestraat 14 te Sint Anthonis en is actief in de branche Haarverzorging.

Woensdag 14 september 2016

Connect International
Opgericht in Augustus 2016

De onderneming Connect International is gevestigd op Breestraat 16A te SINT ANTHONIS en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Vrijdag 15 januari 2016

NIB Administraties
Opgericht in November 2015

De onderneming NIB Administraties is gevestigd op Breestraat 16A te SINT ANTHONIS en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

Donderdag 1 januari 2015

Maek
Opgericht in April 2013

De onderneming Maek is gevestigd op Breestraat 16 te Sint Anthonis en is actief in de branche Reclamebureaus.

't Cafeetje
Opgericht in Maart 2013

De onderneming 't Cafeetje is gevestigd op Breestraat 18 te Sint Anthonis en is actief in de branche Cafés.

Nederlandse Farmaceutische Support B.V.
Opgericht in Augustus 2013

De besloten vennootschap Nederlandse Farmaceutische Support B.V. is gevestigd op Breestraat 30 te Sint Anthonis en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

AgriTeam PMR B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap AgriTeam PMR B.V. is gevestigd op Breestraat 20 te Sint Anthonis en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Anthonis Apotheek Beheer B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Anthonis Apotheek Beheer B.V. is gevestigd op Breestraat 30 te Sint Anthonis en is actief in de branche Apotheken.

Trinity Computers
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Trinity Computers is gevestigd op Breestraat 30D te Sint Anthonis en is actief in de branche Groothandel in computers, randapparatuur en software.

Instellingenapotheek Maasheggen B.V.
Opgericht in Januari 2014

De besloten vennootschap Instellingenapotheek Maasheggen B.V. is gevestigd op Breestraat 30 te SINT ANTHONIS en is actief in de branche apotheken.

D'n Hap-In
Opgericht in April 2013

De onderneming D'n Hap-In is gevestigd op Breestraat 18A te Sint Anthonis en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Elly Wintjes Makelaardij
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Elly Wintjes Makelaardij is gevestigd op Breestraat 20 te Sint Anthonis en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Apotheek St. Anthonis
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Apotheek St. Anthonis is gevestigd op Breestraat 30 te Sint Anthonis en is actief in de branche Apotheken.

Le Mage
Opgericht in September 1989

De onderneming Le Mage is gevestigd op Breestraat 14 te Sint Anthonis en is actief in de branche .

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent