Bedrijven in Sint Anthonis

Wil je weten welke bedrijven er in Sint Anthonis zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Sint Anthonis.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Jan Noij
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jan Noij is gevestigd op Beekstraat 27 te Westerbeek en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Stichting Tushi School Fund
Opgericht in Oktober 2022

De stichting Stichting Tushi School Fund is gevestigd op Peter Zuidstraat 1A te Sint Anthonis en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

MN Equine Services
Opgericht in November 2022

De onderneming MN Equine Services is gevestigd op Noordstraat 60 te Wanroij en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

D.R.X.R Consultancy
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming D.R.X.R Consultancy is gevestigd op Lepelstraat 7 te Sint Anthonis en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Jlinders flex-zorg
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Jlinders flex-zorg is gevestigd op Hank 26 te Wanroij en is actief in de branche Thuiszorg.

MVE Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MVE Services is gevestigd op Kerkstraat 20 te Landhorst en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Walschot Agri B.V.
Opgericht in Mei 2007

De besloten vennootschap Walschot Agri B.V. is gevestigd op Walsert 5A te RIJKEVOORT-DE WALSERT.

Eigentijdse Vrouwen Activiteiten Stevensbeek
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging Eigentijdse Vrouwen Activiteiten Stevensbeek is gevestigd op Korhoenderstraat 10 te Stevensbeek en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

Salvia Rosmarinus
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Salvia Rosmarinus is gevestigd op Lindelaan 33 te Stevensbeek en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

TRE Mediation
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming TRE Mediation is gevestigd op Lactariaweg 19 te Stevensbeek en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

Van Willegen installatie service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van Willegen installatie service is gevestigd op van Steenhuijsstraat 51 te Oploo en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

GeBa 't Leker B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap GeBa 't Leker B.V. is gevestigd op Vrijstraat 19 te Ledeacker en is actief in de branche Participatiemaatschappijen.

target54
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming target54 is gevestigd op Peter Zuidstraat 22 te Sint Anthonis en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

TRA Services
Opgericht in September 2022

De onderneming TRA Services is gevestigd op Lindenlaan 9 te Wanroij en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Femme fashion and more
Opgericht in Juli 2021

De onderneming Femme fashion and more is gevestigd op Brugstraat 16 te Oploo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent