Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 5913HA

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 5913HA.

In postcodegebied 5913HA zoek ik een:

  Maandag 8 april 2019

  A.J. Luik B.V.
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming A.J. Luik B.V. is gevestigd op Herungerweg 213 te Venlo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » De Tichelarij » 5913HA

  Donderdag 1 januari 2015

  H.H.M. Hassing Longartspraktijk B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap H.H.M. Hassing Longartspraktijk B.V. is gevestigd op Herungerweg 187 te Venlo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » De Tichelarij » 5913HA
  Eskacé B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Eskacé B.V. is gevestigd op Herungerweg 163 te Venlo en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » De Tichelarij » 5913HA
  Rob Brouwer Advocatuur B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Rob Brouwer Advocatuur B.V. is gevestigd op Herungerweg 165 te Venlo en is actief in de branche Rechtskundige dienstverlening.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » De Tichelarij » 5913HA
  V.O.F. Nizza Bloembinders
  Opgericht in april 2013

  De vennootschap onder firma V.O.F. Nizza Bloembinders is gevestigd op Herungerweg 197 te Venlo en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » De Tichelarij » 5913HA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor De Tichelarij

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?