Bedrijven in postcodegebied 6661EE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 6661EE.

Filter Filter

Vrijdag 10 juni 2022

Labelzz Living Lifestyle & Gifts
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Labelzz Living Lifestyle & Gifts is gevestigd op Dorpsstraat 23 te Elst en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 5 januari 2022

SDV Zorgt
Opgericht in November 2021

De onderneming SDV Zorgt is gevestigd op Dorpsstraat 9a te Elst en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 7 september 2021

Expert Elst B.V.
Opgericht in Januari 2020

De besloten vennootschap Expert Elst B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 7 te Elst en is actief in de branche Winkels in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed.

Maandag 22 maart 2021

Lisette Bleumer Holding B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap Lisette Bleumer Holding B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 11 te Elst en is actief in de branche Financiële holdings.

'T Soetrijck Elst B.V.
Opgericht in November 2020

De besloten vennootschap 'T Soetrijck Elst B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 11 te Elst en is actief in de branche Winkels in chocolade en suikerwerk.

Woensdag 29 januari 2020

Nouveau Haarmode
Opgericht in Maart 1990

De vennootschap onder firma Nouveau Haarmode is gevestigd op Dillenburg 4 te Elst en is actief in de branche Haarverzorging.

Vrijdag 24 augustus 2018

New York Pizza Elst B.V.
Opgericht in Juli 2018

De besloten vennootschap New York Pizza Elst B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 1 te Elst en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Vrijdag 30 juni 2017

Caf? Restaurant De Vereniging Elst B.V.
Opgericht in Juni 2017

De besloten vennootschap Caf? Restaurant De Vereniging Elst B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 23 te Elst en is actief in de branche cafés.

Donderdag 1 januari 2015

Linge Hotel Elst
Opgericht in April 2013

De onderneming Linge Hotel Elst is gevestigd op Dorpsstraat 23b te Elst en is actief in de branche Hotels e.d..

Present Art
Opgericht in April 2013

De onderneming Present Art is gevestigd op Dillenburg 6 te Elst en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

Haarmode Berty
Opgericht in April 2013

De onderneming Haarmode Berty is gevestigd op Dorpsstraat 13 te Elst en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

La Strada
Opgericht in April 2013

De onderneming La Strada is gevestigd op Dillenburg 2 te Elst en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Foresta Vannu
Opgericht in April 2013

De onderneming Foresta Vannu is gevestigd op Dorpsstraat 11 te Elst en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

Expert Elst
Opgericht in April 2013

De onderneming Expert Elst is gevestigd op Dorpsstraat 7 te Elst en is actief in de branche Winkels in audio- en videoapparatuur of in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed.

Jouw Vierkant V.O.F.
Opgericht in Februari 2015

De vennootschap onder firma Jouw Vierkant V.O.F. is gevestigd op Dillenburg 8 te ELST en is actief in de branche Winkels gespecialiseerd in overige artikelen n.e.g..

De Vereniging Ontmoeten, Eten, Drinken
Opgericht in April 2013

De onderneming De Vereniging Ontmoeten, Eten, Drinken is gevestigd op Dorpsstraat 23 te Elst en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Witjes Makelaars
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Witjes Makelaars is gevestigd op Dorpsstraat 3 te Elst en is actief in de branche Bemiddeling bij handel, huur of verhuur van onroerend goed.

Mooi jongens en meisjes
Opgericht in April 2013

De onderneming Mooi jongens en meisjes is gevestigd op Dillenburg 4 te Elst en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

H.C. Stift V.O.F.
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma H.C. Stift V.O.F. is gevestigd op Dorpsstraat 15 te Elst en is actief in de branche Winkels in juweliersartikelen en uurwerken.

De Kinderkapper
Opgericht in April 2013

De onderneming De Kinderkapper is gevestigd op Dorpsstraat 5 te Elst en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent