Bedrijven in postcodegebied 6674AK

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 6674AK.

Filter Filter

Donderdag 25 augustus 2022

GVW Montagewerken
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming GVW Montagewerken is gevestigd op Schoolstraat 10b te Herveld en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

MV Verzekeringen
Opgericht in Januari 2021

De onderneming MV Verzekeringen is gevestigd op Schoolstraat 38 te Herveld en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

Dinsdag 28 maart 2017

Linda Verheijden
Opgericht in Februari 2017

De onderneming Linda Verheijden is gevestigd op Schoolstraat 14a te Herveld en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

Donderdag 1 januari 2015

Frentz Grondverzet B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Frentz Grondverzet B.V. is gevestigd op Schoolstraat 4 te Herveld en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

Handels- en transportbedrijf Frentz v.o.f.
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma Handels- en transportbedrijf Frentz v.o.f. is gevestigd op Schoolstraat 4 te Herveld en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Fruitkwekerij M. Bunt
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Fruitkwekerij M. Bunt is gevestigd op Schoolstraat 2 te Herveld en is actief in de branche Teelt van pit- en steenvruchten.

A Habers
Opgericht in Juli 2015

De onderneming A Habers is gevestigd op Schoolstraat 16 te HERVELD en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent