Bedrijven in postcodegebied 6921AC

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 6921AC.

Filter Filter

Woensdag 22 juli 2020

Panenberg Holding B.V.
Opgericht in Juni 2020

De besloten vennootschap Panenberg Holding B.V. is gevestigd op Rijksweg 55k te Duiven en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Dinsdag 21 januari 2020

Hondenwijs
Opgericht in Januari 2020

De onderneming Hondenwijs is gevestigd op Rijksweg 25 te Duiven en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Maandag 4 november 2019

Stichting Personeelspot STMG
Opgericht in Oktober 2019

De stichting Stichting Personeelspot STMG is gevestigd op Rijksweg 57 te Duiven en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Donderdag 1 januari 2015

Notariaat Duiven Westervoort
Opgericht in April 2013

De onderneming Notariaat Duiven Westervoort is gevestigd op Rijksweg 57 te Duiven en is actief in de branche Rechtskundige dienstverlening.

Lidl
Opgericht in April 2013

De onderneming Lidl is gevestigd op Rijksweg 5555a tot 55d te Duiven en is actief in de branche Gespecialiseerde winkels in overige voedings- en genotmiddelen.

't Raedthuys
Opgericht in April 2013

De onderneming 't Raedthuys is gevestigd op Rijksweg 51 te Duiven en is actief in de branche Restaurants, cafetaria’s e.d. en ijssalons.

Sascha Diertotaal
Opgericht in April 2013

De onderneming Sascha Diertotaal is gevestigd op Rijksweg 25 te Duiven en is actief in de branche Winkels in bloemen, planten, zaden, tuinbenodigdheden, huisdieren en dierbenodigdheden.

Curves Duiven
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Curves Duiven is gevestigd op Rijksweg 57 te Duiven en is actief in de branche Fitnesscentra.

Loonstra Computer Services
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Loonstra Computer Services is gevestigd op Rijksweg 45 te Duiven en is actief in de branche Winkels in computers, randapparatuur en software.

Ter Heerdt Tweewielers
Opgericht in April 2013

De onderneming Ter Heerdt Tweewielers is gevestigd op Rijksweg 41 te Duiven en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen, sport- en kampeerartikelen en boten.

Klappers Bouwbedrijf B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Klappers Bouwbedrijf B.V. is gevestigd op Rijksweg 33 te Duiven en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Noord

Instellen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent