Bedrijven in postcodegebied 7481KL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 7481KL.

Filter Filter

Donderdag 1 juli 2021

Spaa Materials B.V.
Opgericht in Juli 2019

De besloten vennootschap Spaa Materials B.V. is gevestigd op Twijnerstraat 22 te Haaksbergen en is actief in de branche Groothandel in werkkleding.

KARS B.V.
Opgericht in Juni 2021

De besloten vennootschap KARS B.V. is gevestigd op Twijnerstraat 22 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in speelgoed.

Vrijdag 9 oktober 2020

Nederlandse Kliniek voor Orale Implantologie B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap Nederlandse Kliniek voor Orale Implantologie B.V. is gevestigd op Twijnerstraat 24 te Haaksbergen en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Vrijdag 18 maart 2016

De Linde Holding B.V.
Opgericht in Februari 2016

De besloten vennootschap De Linde Holding B.V. is gevestigd op Twijnerstraat 59 te HAAKSBERGEN en is actief in de branche Financiële holdings.

De Lindeborgh B.V.
Opgericht in Februari 2016

De besloten vennootschap De Lindeborgh B.V. is gevestigd op Twijnerstraat 59 te HAAKSBERGEN en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

Donderdag 1 januari 2015

Metaal Recycling Haaksbergen MRH
Opgericht in April 2013

De onderneming Metaal Recycling Haaksbergen MRH is gevestigd op Twijnerstraat 6B te HAAKSBERGEN en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Hith B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Hith B.V. is gevestigd op Twijnerstraat 22 te Haaksbergen en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

a. Technische Handelsonderneming Horck
Opgericht in April 2013

De onderneming a. Technische Handelsonderneming Horck is gevestigd op Twijnerstraat 6 te Haaksbergen en is actief in de branche Winkels in elektrische huishoudelijke apparatuur en onderdelen daarvoor.

Centrum Tandheelkundige Impl. Winterswijk
Opgericht in December 2014

De besloten vennootschap Centrum Tandheelkundige Impl. Winterswijk is gevestigd op Twijnerstraat 24 te HAAKSBERGEN en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Auto Weegerink
Opgericht in April 2013

De onderneming Auto Weegerink is gevestigd op Twijnerstraat 6a te Haaksbergen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

ZusterZuster.NL
Opgericht in April 2013

De onderneming ZusterZuster.NL is gevestigd op Twijnerstraat 59 te Haaksbergen en is actief in de branche Maatschappelijke dienstverlening zonder overnachting gericht op ouderen en gehandicapten.

Ath
Opgericht in April 2013

De onderneming Bourgonje Auto's is gevestigd op Twijnerstraat 6a te Haaksbergen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Tandprothetische Praktijk Post B.V.
Opgericht in April 2013

De besloten vennootschap Tandprothetische Praktijk Post B.V. is gevestigd op Twijnerstraat 24 te Haaksbergen en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen.

V.O.F. Studio De Vos
Opgericht in Maart 2013

De vennootschap onder firma V.O.F. Studio De Vos is gevestigd op Twijnerstraat 2 te Haaksbergen en is actief in de branche Fitnesscentra.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent