Bedrijven in postcodegebied 7765AD

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 7765AD.

Filter Filter

Dinsdag 25 juli 2023

MICA Dienstverlening
Opgericht in Juli 2023

De vennootschap onder firma MICA Dienstverlening is gevestigd op Dordseweg 50 te Weiteveen en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Donderdag 2 december 2021

Fuhler Vastgoed en Projectontwikkeling B.V.
Opgericht in November 2021

De besloten vennootschap Fuhler Vastgoed en Projectontwikkeling B.V. is gevestigd op Dordseweg 70 te Weiteveen en is actief in de branche Projectontwikkeling.

Donderdag 1 januari 2015

Wessels Lijmwerken
Opgericht in April 2013

De onderneming Wessels Lijmwerken is gevestigd op Dordseweg 80 te Weiteveen en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw.

Steunstichting
Opgericht in April 2013

De onderneming Steunstichting "Plusfonds" CBS "De Kienstobbe", Weiteveen is gevestigd op Dordseweg 68 te Weiteveen en is actief in de branche Overige belangen- en ideële organisaties; hobbyclubs.

Handelsonderneming Van Wieren
Opgericht in April 2013

De onderneming Handelsonderneming Van Wieren is gevestigd op Dordseweg 62 te Weiteveen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Vloerverwarming Peters
Opgericht in Februari 2015

De onderneming Vloerverwarming Peters is gevestigd op Dordseweg 50 te WEITEVEEN en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

Sabidha Greve
Opgericht in April 2013

De onderneming Sabidha Greve is gevestigd op Dordseweg 66A te Weiteveen en is actief in de branche Colportage, straathandel en detailhandel via overige distributievormen.

Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Weiteveen

Instellen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement