Bedrijven in postcodegebied 8431RE

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8431RE.

Filter Filter

Maandag 7 juni 2021

MarcES
Opgericht in Mei 2021

De onderneming MarcES is gevestigd op Jardinga 1 te Oosterwolde en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Maandag 24 mei 2021

RenateRozen
Opgericht in Mei 2021

De onderneming RenateRozen is gevestigd op Jardinga 11 te Oosterwolde en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

Vrijdag 21 mei 2021

K.J. van Weperen Beheer B.V.
Opgericht in April 2021

De besloten vennootschap K.J. van Weperen Beheer B.V. is gevestigd op Jardinga 2 te Oosterwolde en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

J.K. van Weperen Beheer B.V.
Opgericht in April 2021

De besloten vennootschap J.K. van Weperen Beheer B.V. is gevestigd op Jardinga 3 te Oosterwolde en is actief in de branche Vervaardiging van kleding van leer.

Vrijdag 26 april 2019

Allround Service H.J. van Weperen
Opgericht in April 2019

De onderneming Allround Service H.J. van Weperen is gevestigd op Jardinga 8A te Oosterwolde en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Donderdag 27 oktober 2016

Promia
Opgericht in September 2016

De vennootschap onder firma Promia is gevestigd op Jardinga 11 te OOSTERWOLDE en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Donderdag 1 januari 2015

Tuinenburg DTP + Printing
Opgericht in Maart 2013

De onderneming Tuinenburg DTP + Printing is gevestigd op Jardinga 7 te Oosterwolde en is actief in de branche Secretariële dienstverlening.

World Wide Foodingredients B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap World Wide Foodingredients B.V. is gevestigd op Jardinga 8 te Oosterwolde en is actief in de branche Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmiddelen.

Benelux Foodingredients B.V.
Opgericht in Maart 2013

De besloten vennootschap Benelux Foodingredients B.V. is gevestigd op Jardinga 8 te Oosterwolde en is actief in de branche Handelsbemiddeling in landbouwproducten, levende dieren en grondstoffen voor textiel en voedingsmiddelen.

ArtGalleryArtAlice
Opgericht in April 2013

De onderneming ArtGalleryArtAlice is gevestigd op Jardinga 1 te Oosterwolde en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Maatschap K.J., J.J. en J.K. van Weperen
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap K.J., J.J. en J.K. van Weperen is gevestigd op Jardinga 3 te Oosterwolde en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

Maatschap van Rozen-te Bokkel
Opgericht in Maart 2013

De maatschap Maatschap van Rozen-te Bokkel is gevestigd op Jardinga 11 te Oosterwolde en is actief in de branche Fokken en houden van melkvee.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent