Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 8601BW

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8601BW.

In postcodegebied 8601BW zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Foto Julius van Dijk
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Foto Julius van Dijk is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 1a te Sneek en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sneek binnen de grachten » 8601BW
  OUTLET
  Opgericht in april 2013

  De onderneming OUTLET is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 7 te Sneek en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sneek binnen de grachten » 8601BW
  Schoenhandel en -Makerij W.G. Adema
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Schoenhandel en -Makerij W.G. Adema is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 11-13 te Sneek en is actief in de branche Reparatie van schoenen en lederwaren.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sneek binnen de grachten » 8601BW
  Dennis Dronkers
  Opgericht in maart 2013

  De onderneming Dennis Dronkers is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 2a te Sneek en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Sôdwest-Fryslân » Sneek » Sneek binnen de grachten » 8601BW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sneek binnen de grachten

  Instellen

  Buurten in Sneek

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?