Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in postcodegebied 8601BW

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 8601BW.

In postcodegebied 8601BW zoek ik een:

  GKH B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap GKH B.V. is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 2b te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

  8601BWSôdwest-FryslânSneekSneek binnen de grachten
  Foto Julius van Dijk
  april 2013

  De onderneming Foto Julius van Dijk is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 1a te Sneek en is actief in de branche Winkels in overige artikelen n.e.g..

  8601BWSôdwest-FryslânSneekSneek binnen de grachten
  OUTLET
  april 2013

  De onderneming OUTLET is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 7 te Sneek en is actief in de branche Winkels in kleding en mode-artikelen; textielsupermarkten.

  8601BWSôdwest-FryslânSneekSneek binnen de grachten
  Schoenhandel en -Makerij W.G. Adema
  maart 2013

  De onderneming Schoenhandel en -Makerij W.G. Adema is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 11-13 te Sneek en is actief in de branche Reparatie van schoenen en lederwaren.

  8601BWSôdwest-FryslânSneekSneek binnen de grachten
  Dennis Dronkers
  maart 2013

  De onderneming Dennis Dronkers is gevestigd op Gedempte Poortezijlen 2a te Sneek en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  8601BWSôdwest-FryslânSneekSneek binnen de grachten

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Sneek binnen de grachten

  Instellen

  Buurten in Sneek

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk