Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 9001CL

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 9001CL.

In postcodegebied 9001CL zoek ik een:

  Donderdag 1 januari 2015

  Fysio- en manueeltherapie Leenstra-van Huizen
  Opgericht in januari 2014

  De onderneming Fysio- en manueeltherapie Leenstra-van Huizen is gevestigd op Oostergoostraat 30 te GROU en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001CL
  Praktijk Fysio- en Manueeltherapie R. Leenstra
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Praktijk Fysio- en Manueeltherapie R. Leenstra is gevestigd op Oostergoostraat 30 te Grou en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen en paramedici.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001CL
  S. Porte
  Opgericht in april 2013

  De onderneming S. Porte is gevestigd op Oostergoostraat 38 te Grou en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001CL
  MastPharma B.V.
  Opgericht in maart 2013

  De besloten vennootschap MastPharma B.V. is gevestigd op Oostergoostraat 44 te Grou en is actief in de branche Apotheken.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001CL

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Grou

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?