Bedrijven in Leeuwarden

Wil je weten welke bedrijven er in Leeuwarden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leeuwarden.

Filter Filter

Vrijdag 16 februari 2024

Netherlingua
Opgericht in November 2016

De onderneming Netherlingua is gevestigd op Wilgenroosje 13 te LEEUWARDEN en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Donderdag 1 februari 2024

Sjoerd Jousma
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Sjoerd Jousma is gevestigd op Speelmansstraat 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Zecci
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Zecci is gevestigd op De Kei 522 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Mozzo
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Mozzo is gevestigd op De Bird 80 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Samski Sales
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Samski Sales is gevestigd op Huizumerlaan 101 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Max Solutions
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Max Solutions is gevestigd op Kwartelstraat 11 te Leeuwarden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Hesse Dak-, Zink- en Installatiewerken
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Hesse Dak-, Zink- en Installatiewerken is gevestigd op Pinkstraat 13 te Leeuwarden en is actief in de branche Dakdekken en bouwen van dakconstructies.

PrimePeak
Opgericht in Januari 2024

De onderneming PrimePeak is gevestigd op Lenteklokje 47 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

NT Enterprise
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NT Enterprise is gevestigd op Huizumerlaan 148c te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Omiz
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Omiz is gevestigd op Borniastraat 111 te Leeuwarden en is actief in de branche Eventcatering.

Dina sales
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Dina sales is gevestigd op Canadezenlaan 93 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

in2adcon
Opgericht in Januari 2024

De onderneming in2adcon is gevestigd op De Skans 42 te Leeuwarden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

The Dal Industry
Opgericht in Januari 2024

De onderneming The Dal Industry is gevestigd op Langesan 2 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Taxi van der Zee
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Taxi van der Zee is gevestigd op Doniastraat 34 te Leeuwarden en is actief in de branche Vervoer per taxi.

Rado multiservice
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Rado multiservice is gevestigd op Eikenstraat 39-8 te Leeuwarden en is actief in de branche Stratenmaken.

Meer nieuws in Leeuwarden

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent