Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Leeuwarden

Wil je weten welke bedrijven er in Leeuwarden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

  Dinsdag 10 juli 2018

  M.J. Beveiliging
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming M.J. Beveiliging is gevestigd op Robinsonstraat 36 te Leeuwarden en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

  Leeuwarden » Vrijheidswijk » Vrijheidswijk-Oost » 8923AT
  FLUX SEO
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming FLUX SEO is gevestigd op Susternemear 37 te Leeuwarden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Leeuwarden » Blitsaerd » Blitsaerd » 8927AJ
  De FruitwijnFabriek
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming De FruitwijnFabriek is gevestigd op Nijpaed 5 te Warten en is actief in de branche Vervaardiging van cider en van overige vruchtenwijnen.

  Leeuwarden » Wergea & Warten e.o. » Warten » 9003ME
  Dalma International
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Dalma International is gevestigd op Aert de Gelderstraat 19 te Leeuwarden en is actief in de branche Groothandel en handelsbemiddeling in auto-onderdelen en -accessoires (geen banden).

  Leeuwarden » Huizum-West » Hollanderwijk » 8932HL
  Brongers Cafetaria zus enzo
  Opgericht in juli 2018

  De vennootschap onder firma Brongers Cafetaria zus enzo is gevestigd op Noordersingel 50 te Leeuwarden en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Leeuwarden » Transvaalwijk & Rengerspark » Transvaalwijk » 8917BB
  Ara auto's
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Ara auto's is gevestigd op Adonisweg 21c te Leeuwarden en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938BH
  Anouk Boersma
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Anouk Boersma is gevestigd op Lieuwenburg 15 te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Leeuwarden » Camminghaburen » Camminghaburen-Midden » 8925CH
  Wiebo Beheer B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Wiebo Beheer B.V. is gevestigd op Lijsterstraat 37 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Leeuwarden » Transvaalwijk & Rengerspark » Bonifatius » 8917CX
  Menno Beheer B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Menno Beheer B.V. is gevestigd op Aagje Dekenstraat 15 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Leeuwarden » Vossepark & Helicon » Helicon » 8914AN
  B&C Holding B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap B&C Holding B.V. is gevestigd op Heliconweg 52 te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Leeuwarden » Vossepark & Helicon » Helicon » 8914AT
  Autonoom Groep B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Autonoom Groep B.V. is gevestigd op De Wetering 37 te Leeuwarden en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

  Leeuwarden » Hempens/Teerns e.o. & Zuiderburen » Zuiderburen » 8939BN
  Orlando Beheer B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Orlando Beheer B.V. is gevestigd op Annie Westlandstraat 30 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Leeuwarden » Vrijheidswijk » Vrijheidswijk-West » 8923BD
  Lumak B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Lumak B.V. is gevestigd op Alma Tademastraat 22 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Leeuwarden » Vlietzone » Welgelegen » 8921BW
  RUIG!
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming RUIG! is gevestigd op Surinamestraat 9e te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Leeuwarden » Nijlân » Nijlân » 8931CW
  Procee Communicatie
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Procee Communicatie is gevestigd op Jelsumerbinnenpad 13 te Leeuwarden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Leeuwarden » Bilgaard & Havankpark e.o. » Vierhuisterweg e.o. » 8919AL
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming "Ask Tessa" gewichtsconsulente is gevestigd op Van der Helststraat 35 te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Leeuwarden » Huizum-West » Julianapark » 8932JS
  LTK Consulting
  Opgericht in juni 2018

  De vennootschap onder firma LTK Consulting is gevestigd op Groningerstraat 13 te Leeuwarden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Leeuwarden » Oldegalileën & Bloemenbuurt » Oldegalileën » 8922AR
  Grasboer E-Commerce
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Grasboer E-Commerce is gevestigd op Voorstreek 75b te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Leeuwarden » Binnenstad » Grote Kerkbuurt » 8911JL
  Pieter Sahieter
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Pieter Sahieter is gevestigd op Bredyk 34 te WIRDUM en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Leeuwarden » Wirdum & Swichum e.o. » Buitengebied Wirdum » 9088BX
  Lampers ICT
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Lampers ICT is gevestigd op Goudenregenstraat 255 te Leeuwarden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Leeuwarden » Oldegalileën & Bloemenbuurt » Oldegalileën » 8922CP

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?