Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Leeuwarden

Wil je weten welke bedrijven er in Leeuwarden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

  Maandag 15 oktober 2018

  V.I.L.T. made
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming V.I.L.T. made is gevestigd op Gounodstraat 21 te Leeuwarden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Leeuwarden » Valeriuskwartier & Magere Weide » Valeriuskwartier » 8915CK
  Ontdek Geluk
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Ontdek Geluk is gevestigd op Sint Cecilienmear 24 te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Leeuwarden » Blitsaerd » Blitsaerd » 8927AN
  V.O.F. Dikken & de Vries
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma V.O.F. Dikken & de Vries is gevestigd op Baljeestraat 16 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in kaas.

  Leeuwarden » Binnenstad » Stationskwartier » 8911AK
  Onlineverfdealer B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Onlineverfdealer B.V. is gevestigd op Apolloweg 18 te Leeuwarden en is actief in de branche Groothandel in verf en verfwaren.

  Leeuwarden » Bedrijventerreinen-Oost » Hemrik » 8938AT
  M&M Tromp Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap M&M Tromp Holding B.V. is gevestigd op Heliconweg 52 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Leeuwarden » Vossepark & Helicon » Helicon » 8914AT
  Bonomi Nederland
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma Bonomi Nederland is gevestigd op Klein Schavernek 6 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Leeuwarden » Binnenstad » Oldehove » 8911BV
  2BMade B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap 2BMade B.V. is gevestigd op Heliconweg 52 te Leeuwarden en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde handelsbemiddeling.

  Leeuwarden » Vossepark & Helicon » Helicon » 8914AT
  Zuman Afbouwservice
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Zuman Afbouwservice is gevestigd op De Tuinderij 8 te Leeuwarden en is actief in de branche stukadoors.

  Leeuwarden » Achter de Hoven » Achter de Hoven » 8933CV
  Wever Producties
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Wever Producties is gevestigd op Zuiderplein 31a te Leeuwarden en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

  Leeuwarden » Oranjewijk & Tulpenburg » Tulpenburg » 8911AN
  Tobias Putman IT Support
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Tobias Putman IT Support is gevestigd op Siebe Schootstrastraat 15 te Leeuwarden en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Leeuwarden » Vrijheidswijk » Vrijheidswijk-West » 8923GC
  Soraja Trinks
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Soraja Trinks is gevestigd op Heringastraat 15 te Leeuwarden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Leeuwarden » Huizum-Oost » Huizum-Bornia » 8934AW
  OOTD Clothing
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming OOTD Clothing is gevestigd op Cambuursterpad 60 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Leeuwarden » Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek » Cambuursterpad » 8921LT
  Nieuwstart
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Nieuwstart is gevestigd op Beetgumerstraat 8 te Leeuwarden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Leeuwarden » Vossepark & Helicon » Vossepark » 8913AT
  Mind2Learn
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Mind2Learn is gevestigd op Geraniumstraat 30 te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Leeuwarden » Oldegalileën & Bloemenbuurt » Bloemenbuurt » 8922HB
  Meuck
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Meuck is gevestigd op Grote Kerkstraat 234 te Leeuwarden en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Leeuwarden » Binnenstad » Oldehove » 8911EG
  MEBA E-commerce
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma MEBA E-commerce is gevestigd op Sudfinne 26 te Grou en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001LS
  INRE Coaching
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming INRE Coaching is gevestigd op Reigerstraat 17 te Grou en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001EZ
  Hendrik Snip Advies
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Hendrik Snip Advies is gevestigd op It Fjild 5 te Grou en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Leeuwarden » Grou e.o. » Grou » 9001MX
  Greetje de Heer
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Greetje de Heer is gevestigd op Boksumerdyk 10 te Leeuwarden en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Leeuwarden » Goutum e.o. » Buitengebied Goutum » 8912CA
  Genta
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Genta is gevestigd op Epemastate 47 te Leeuwarden en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Leeuwarden » Camminghaburen » Camminghaburen-Noord » 8926MZ

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?