Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Leeuwarden

Wil je weten welke bedrijven er in Leeuwarden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

  Dutchess Yachts B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Dutchess Yachts B.V. is gevestigd op Jister 13 te Grou en is actief in de branche Bouw van sport- en recreatievaartuigen.

  9001XXLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Lently B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Lently B.V. is gevestigd op Apolloweg 1f te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8938ATLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Study-It B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Study-It B.V. is gevestigd op De Tjonger 11 te Leeuwarden en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8939BVLeeuwardenHempens/Teerns e.o. & ZuiderburenZuiderburen
  Futurez B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Futurez B.V. is gevestigd op Koningsstraat 21 te Leeuwarden en is actief in de branche Vermogensbeheer.

  8911KVLeeuwardenBinnenstadHoek
  Huang B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Huang B.V. is gevestigd op Bilgaardpassage 52 te Leeuwarden en is actief in de branche Restaurants.

  8918HTLeeuwardenBilgaard & Havankpark e.o.Bilgaard
  Jasclick B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Jasclick B.V. is gevestigd op Groningerstraatweg 108b te Leeuwarden en is actief in de branche Markt- en opinieonderzoekbureaus.

  8921TTLeeuwardenTjerk Hiddes & CambuursterhoekZamenhofpark
  STAK SeaQurrent Holding
  december 2017

  De stichting STAK SeaQurrent Holding is gevestigd op De Skeakels 13 te Grou en is actief in de branche Financiële holdings.

  9001NMLeeuwardenGrou e.o.Grou
  StreetJump Leeuwarden B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap StreetJump Leeuwarden B.V. is gevestigd op Ceresweg 48 te Leeuwarden en is actief in de branche Pret- en themaparken.

  8938BGLeeuwardenBedrijventerreinen-OostHemrik
  Stichting Sana
  december 2017

  De stichting Stichting Sana is gevestigd op Brandemeer 176 te Leeuwarden en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

  8918CWLeeuwardenBilgaard & Havankpark e.o.Bilgaard
  HGK Beheer B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap HGK Beheer B.V. is gevestigd op Roptastate 116 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  8926RRLeeuwardenCamminghaburenCamminghaburen-Noord
  Namida Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Namida Holding B.V. is gevestigd op Zuidvliet 34 te Leeuwarden en is actief in de branche Vermogensbeheer.

  8921BLLeeuwardenVlietzoneMolenpad
  Blackfish Marine B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Blackfish Marine B.V. is gevestigd op Dr. Bearda Bakkerstraat 21 te Leeuwarden en is actief in de branche Bouw van schepen en drijvend materieel (geen sport- en recreatievaartuigen).

  8923EPLeeuwardenVrijheidswijkVrijheidswijk-West
  JOEP finance B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap JOEP finance B.V. is gevestigd op De Foarn 14 te Grou en is actief in de branche Belastingconsulenten.

  9001NTLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Heikneuter B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Heikneuter B.V. is gevestigd op Harstastate 35 te Leeuwarden en is actief in de branche Vermogensbeheer.

  8926LGLeeuwardenCamminghaburenCamminghaburen-Noord
  Stanley Interlance Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Stanley Interlance Holding B.V. is gevestigd op Dr. Bearda Bakkerstraat 21 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  8923EPLeeuwardenVrijheidswijkVrijheidswijk-West
  Cupking B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Cupking B.V. is gevestigd op Tijnjedijk 59 te Leeuwarden en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g..

  8936ACLeeuwardenWielenpôlleWielenpôlle
  First Class Beauty Products B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap First Class Beauty Products B.V. is gevestigd op Franklinstraat 23 te Leeuwarden en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

  8921ESLeeuwardenVlietzoneWelgelegen
  H. Scholte Holding B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap H. Scholte Holding B.V. is gevestigd op Susternemear 41 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

  8927AJLeeuwardenBlitsaerdBlitsaerd
  's Lands Welvaren B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap 's Lands Welvaren B.V. is gevestigd op Kerkbuurt 1 te Wergea en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  9005NZLeeuwardenWergea & Warten e.o.Wergea
  Stichting PGB-Ok?
  december 2017

  De stichting Stichting PGB-Ok? is gevestigd op James Wattstraat 4 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige keuring en controle.

  8912ARLeeuwardenDe ZwetteDe Zwette II Zwettehaven

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk