Bedrijven in Leeuwarden

Wil je weten welke bedrijven er in Leeuwarden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leeuwarden.

In Leeuwarden zoek ik een:

  Dinsdag 21 januari 2020

  Safety Service Noord
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma Safety Service Noord is gevestigd op Barend van der Veenwei 76 te Leeuwarden en is actief in de branche Arbobegeleiding en reïntegratie.

  Leeuwarden > Westeinde > Westeinde > 8915HZ
  MKB Beter V.O.F.
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma MKB Beter V.O.F. is gevestigd op Singel 24 te Grou en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Leeuwarden > Grou e.o. > Grou > 9001XP
  Aircolux Grandair
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Aircolux Grandair is gevestigd op Westersingel 4 te Leeuwarden en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Leeuwarden > Vossepark & Helicon > Vossepark > 8913CK
  Uit de Brouwerij
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma Uit de Brouwerij is gevestigd op Zaailand 94 te Leeuwarden en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Leeuwarden > Binnenstad > Zaailand > 8911BN
  Seauton SVZ
  Opgericht in augustus 2014

  De vennootschap onder firma Seauton SVZ is gevestigd op 2e Koestraat 25 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Leeuwarden > Tjerk Hiddes & Cambuursterhoek > Cambuursterpad > 8921NG
  Himbel
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma Himbel is gevestigd op Grote Hoogstraat 42b te Leeuwarden en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Leeuwarden > Binnenstad > De Waag > 8911HB
  V.O.F. Nova Cura
  Opgericht in juli 1988

  De vennootschap onder firma V.O.F. Nova Cura is gevestigd op Harmen Sytstrawei 12 te Leeuwarden en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

  Leeuwarden > Westeinde > Westeinde > 8915HH
  Wierenga & De Graaf
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma Wierenga & De Graaf is gevestigd op Sophialaan 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

  Leeuwarden > Binnenstad > Stationskwartier > 8911AE
  Vloerisolatie Leeuwarden
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma Vloerisolatie Leeuwarden is gevestigd op Roordaburg 50 te Leeuwarden en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

  Leeuwarden > Camminghaburen > Camminghaburen-Midden > 8926KH
  Camping Buorren1
  Opgericht in januari 2018

  De vennootschap onder firma Camping Buorren1 is gevestigd op Buorren 1 te Warstiens en is actief in de branche Kampeerterreinen.

  Leeuwarden > Wergea & Warten e.o. > Warstiens > 9004XW
  SJR verhuur
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma SJR verhuur is gevestigd op Werpsterdyk 9 te Wirdum en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g..

  Leeuwarden > Wirdum & Swichum e.o. > Wirdum > 9088BZ
  Bekkenpuls praktijk voor bekkenfysiotherapie
  Opgericht in januari 2012

  De maatschap Bekkenpuls praktijk voor bekkenfysiotherapie is gevestigd op Wijnhornsterstraat 196 te Leeuwarden en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Leeuwarden > Huizum-West > Hollanderwijk > 8932EZ
  Bike Shop Leeuwarden
  Opgericht in november 2014

  De vennootschap onder firma Bike Shop Leeuwarden is gevestigd op Zuiderplein 5 te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in fietsen en bromfietsen.

  Leeuwarden > Oranjewijk & Tulpenburg > Tulpenburg > 8911AM
  Zorg met Karakter
  Opgericht in januari 2010

  De vennootschap onder firma Zorg met Karakter is gevestigd op Mr. P.J. Troelstraweg 24 te Leeuwarden en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Leeuwarden > Transvaalwijk & Rengerspark > Bonifatius > 8917CM
  Adema-Vis
  Opgericht in januari 2020

  De vennootschap onder firma Adema-Vis is gevestigd op Idzerdastins 64 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Leeuwarden > Camminghaburen > Camminghaburen-Midden > 8925AJ

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement