Bedrijven in Leeuwarden

Wil je weten welke bedrijven er in Leeuwarden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leeuwarden.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Dirty Robot
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Dirty Robot is gevestigd op Insulindestraat 56b te Leeuwarden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Onderhoudsbedrijf van Tuinen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Onderhoudsbedrijf van Tuinen is gevestigd op Friesmastrjitte 14 te Grou en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

Bouwhulp Zielman
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bouwhulp Zielman is gevestigd op Pieter Stuyvesantweg 89 te Leeuwarden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Shaikh19
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Shaikh19 is gevestigd op Konvooistraat 8 te Leeuwarden en is actief in de branche Koeriers.

Buzz Spot
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Buzz Spot is gevestigd op Ruiterskwartier 119a te Leeuwarden en is actief in de branche Reclamebureaus.

Blue Rocks
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Blue Rocks is gevestigd op Bouweslan 34 te Goutum en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Imagine & Create
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Imagine & Create is gevestigd op Papaverstraat 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

Verpleegkundige Coco
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Verpleegkundige Coco is gevestigd op Begoniastraat 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Handelsonderneming Germ
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Handelsonderneming Germ is gevestigd op Noorderdwarsstraat 19 te Grou en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MF Elektrotechniek
Opgericht in November 2022

De onderneming MF Elektrotechniek is gevestigd op Martenastate 18 te Leeuwarden en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

DDM MULTISERVICE
Opgericht in November 2022

De onderneming DDM MULTISERVICE is gevestigd op Abeelstraat 29b te Leeuwarden en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten niet voor zeevaart.

JG wand- vloer & dakcoatings
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JG wand- vloer & dakcoatings is gevestigd op Lijsterstraat 94 te Leeuwarden en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

Minooz
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Minooz is gevestigd op De Fennen 328 te Leeuwarden en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

N. Faber Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap N. Faber Beheer B.V. is gevestigd op Gerben Colmjonwei 53 te Leeuwarden en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

BOBY MULTIBOUW
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming BOBY MULTIBOUW is gevestigd op van der Kooijstraat 7 te Leeuwarden en is actief in de branche stukadoors.

 

Meer nieuws in Leeuwarden

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent