Bedrijven in Leeuwarden

Wil je weten welke bedrijven er in Leeuwarden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Leeuwarden.

Filter

Dinsdag 10 mei 2022

AQ Storage B.V.
Opgericht in april 2022

De besloten vennootschap AQ Storage B.V. is gevestigd op Ynduksjewei 4 te Leeuwarden en is actief in de branche Technisch speur- en ontwikkelingswerk.

Leeuwarden > 8914CA
the Quill & Vine
Opgericht in februari 2022

De onderneming the Quill & Vine is gevestigd op Steijnstraat 54 te Leeuwarden en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Leeuwarden > Transvaalwijk & Rengerspark > Transvaalwijk > 8917CA
Mayr Projects & Support
Opgericht in mei 2022

De onderneming Mayr Projects & Support is gevestigd op Rixtwei 82 te Leeuwarden en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Leeuwarden > Westeinde > Westeinde > 8915JM
Mamo's kitchen
Opgericht in april 2022

De onderneming Mamo's kitchen is gevestigd op Sleedoornstraat 4b te Leeuwarden en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Leeuwarden > Schieringen & De Centrale > Schieringen > 8924AJ
Handelsonderneming MAK Trading
Opgericht in mei 2022

De onderneming Handelsonderneming MAK Trading is gevestigd op Heliconweg 17c te Leeuwarden en is actief in de branche Winkels in watersportartikelen.

Leeuwarden > Vossepark & Helicon > Vossepark > 8913ER
Weijer Multiservice
Opgericht in april 2022

De onderneming Weijer Multiservice is gevestigd op Sjaerdemaslot 13 te Leeuwarden en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

Leeuwarden > Camminghaburen > Camminghaburen-Midden > 8926KJ
M&S Koeriers
Opgericht in april 2022

De vennootschap onder firma M&S Koeriers is gevestigd op De Gealanden 62-1 te Leeuwarden en is actief in de branche Koeriers.

Leeuwarden > Bilgaard & Havankpark e.o. > Bilgaard > 8918KV
Knuijvers in zorg
Opgericht in april 2022

De vennootschap onder firma Knuijvers in zorg is gevestigd op Jan Piebengawei 33 te Leeuwarden en is actief in de branche Thuiszorg.

Leeuwarden > Westeinde > Westeinde > 8915DB
Tkzorgindebuurtvoorjou
Opgericht in april 2022

De onderneming Tkzorgindebuurtvoorjou is gevestigd op Jan Lievensstraat 136 te Leeuwarden en is actief in de branche Thuiszorg.

Leeuwarden > Huizum-West > Jan van Scorelbuurt > 8932BH
Stichting Beheer Derdengelden Terpstra Albayrak Strafrechtadvocaten
Opgericht in april 2022

De stichting Stichting Beheer Derdengelden Terpstra Albayrak Strafrechtadvocaten is gevestigd op Willemskade 3 te Leeuwarden en is actief in de branche Financiële holdings.

Leeuwarden > Binnenstad > Stationskwartier > 8911AW
Psychologenpraktijk Fierce
Opgericht in mei 2022

De onderneming Psychologenpraktijk Fierce is gevestigd op Kingmastate 47 te Leeuwarden en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Leeuwarden > Camminghaburen > Camminghaburen-Noord > 8926NA
Esther Rollema Fotografie
Opgericht in mei 2022

De onderneming Esther Rollema Fotografie is gevestigd op D.S. Bangmastrjitte 28 te Reduzum en is actief in de branche Fotografie.

Leeuwarden > Reduzum e.o. > Reduzum > 9008TM
Suits For Dudes
Opgericht in mei 2022

De onderneming Suits For Dudes is gevestigd op Ruusbroecstraat 1 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Leeuwarden > Vossepark & Helicon > Vossepark > 8913HM
Hazel and Browns
Opgericht in mei 2022

De onderneming Hazel and Browns is gevestigd op De Fierljepper 12 te Leeuwarden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Leeuwarden > 8941DS
Feesten met Jerke
Opgericht in mei 2022

De onderneming Feesten met Jerke is gevestigd op Jan van Scorelstraat 55a te Leeuwarden en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Leeuwarden > Huizum-West > Jan van Scorelbuurt > 8932CZ

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement