Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Grou e.o.

Wil je weten welke bedrijven er in Grou e.o. zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Grou e.o..

In Grou e.o. zoek ik een:

  Dutchess Yachts B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Dutchess Yachts B.V. is gevestigd op Jister 13 te Grou en is actief in de branche Bouw van sport- en recreatievaartuigen.

  9001XXLeeuwardenGrou e.o.Grou
  STAK SeaQurrent Holding
  december 2017

  De stichting STAK SeaQurrent Holding is gevestigd op De Skeakels 13 te Grou en is actief in de branche Financiële holdings.

  9001NMLeeuwardenGrou e.o.Grou
  JOEP finance B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap JOEP finance B.V. is gevestigd op De Foarn 14 te Grou en is actief in de branche Belastingconsulenten.

  9001NTLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Oprjocht De Vries B.V.
  december 2017

  De besloten vennootschap Oprjocht De Vries B.V. is gevestigd op De Foarn 1 te Grou en is actief in de branche Financiële holdings.

  9001NTLeeuwardenGrou e.o.Grou
  ANKA Beheer B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap ANKA Beheer B.V. is gevestigd op It Fjild 19 te Grou en is actief in de branche Financiële holdings.

  9001MXLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Kooiker Groep Beheer B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Kooiker Groep Beheer B.V. is gevestigd op De Finnen 3 te Grou en is actief in de branche Financiële holdings.

  9001XWLeeuwardenGrou e.o.Grou
  WEL communicatie
  oktober 2017

  De onderneming WEL communicatie is gevestigd op It Fjild 13 te Grou en is actief in de branche Reclamebureaus.

  9001MXLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Interchains B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Interchains B.V. is gevestigd op Stationsweg 90 te Grou en is actief in de branche Expediteurs, cargadoors, bevrachters en andere tussenpersonen in het goederenvervoer.

  9001EJLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Hooijer Advies
  oktober 2017

  De onderneming Hooijer Advies is gevestigd op Hofsgreft 1 te Grou en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  9001ABLeeuwardenGrou e.o.Grou
  ZSK-Reiniging
  oktober 2017

  De onderneming ZSK-Reiniging is gevestigd op It Skutsje 1 te Grou en is actief in de branche Gespecialiseerde reiniging van gebouwen en industriële reiniging.

  9001HHLeeuwardenGrou e.o.Grou
  AltijdDiscount
  oktober 2017

  De onderneming AltijdDiscount is gevestigd op Oostergoostraat 69 te Grou en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9001CJLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Uitgesproken Monique
  september 2017

  De onderneming Uitgesproken Monique is gevestigd op Drachtsterweg 12 te Grou en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  9001BELeeuwardenGrou e.o.Grou
  Nine Sikkema
  september 2017

  De onderneming Nine Sikkema is gevestigd op 2e Oosterveldstraat 7 te Grou en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

  9001AZLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Pedicure Alice
  september 2017

  De onderneming Pedicure Alice is gevestigd op Oosterhoutstraat 27 te Grou en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  9001CCLeeuwardenGrou e.o.Grou
  YANO creations
  augustus 2017

  De onderneming YANO creations is gevestigd op Roerdompstraat 27 te Grou en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  9001EWLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Huidverzorgingssalon Alice
  juli 2017

  De onderneming Huidverzorgingssalon Alice is gevestigd op De Vlet 54 te Grou en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  9001HWLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Zorgcomplex Houkesloot B.V.
  juli 2017

  De besloten vennootschap Zorgcomplex Houkesloot B.V. is gevestigd op De Finnen 10 te Grou en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  9001XWLeeuwardenGrou e.o.Grou
  van Buuren Stucadoorsbedrijf
  juli 2017

  De onderneming van Buuren Stucadoorsbedrijf is gevestigd op Oostergoostraat 80 te Grou en is actief in de branche stukadoors.

  9001CNLeeuwardenGrou e.o.Grou
  M.L. Kriege
  juli 2017

  De onderneming M.L. Kriege is gevestigd op Molenpad 4 te Grou en is actief in de branche Eventcatering.

  9001ARLeeuwardenGrou e.o.Grou
  Kerst & Kado
  juni 2017

  De vennootschap onder firma Kerst & Kado is gevestigd op Gedempte Haven 16a te Grou en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  9001AXLeeuwardenGrou e.o.Grou

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Grou e.o.

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk