Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in postcodegebied 9231BK

Wil je weten welke bedrijven er in jouw omgeving zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in postcodegebied 9231BK.

In postcodegebied 9231BK zoek ik een:

  Woensdag 7 maart 2018

  Imani in Actie
  Opgericht in februari 2018

  De onderneming Imani in Actie is gevestigd op Bloemkamp 22 te Surhuisterveen en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231BK

  Vrijdag 15 januari 2016

  WeAn
  Opgericht in december 2015

  De onderneming WeAn is gevestigd op Bloemkamp 4 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231BK

  Donderdag 1 januari 2015

  Stichting Umoja Radio
  Opgericht in juni 2014

  De stichting Stichting Umoja Radio is gevestigd op Bloemkamp 6 te SURHUISTERVEEN en is actief in de branche Vriendenkringen op het gebied van cultuur, fanclubs en overige kunstbevordering.

  Achtkarspelen » Zuid » Surhuisterveen » 9231BK

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Surhuisterveen

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?