Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Haarlemmerbuurt Oost

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Haarlemmerbuurt Oost.

  Zondag 15 juli 2018

  Woning Brouwersgracht 136 Amsterdam

  Het adres van deze woning is Brouwersgracht 136 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 177m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 1.825.000.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013HA
  Woning Brouwersgracht 138 Amsterdam

  Het adres van deze woning is Brouwersgracht 138 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 69m² en heeft 2 kamers kamers waarvan 1 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 650.000.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013HA

  Dinsdag 3 april 2018

  Woning Haarlemmerstraat 12 Amsterdam

  Het adres van deze woning is Haarlemmerstraat 12 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 85m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 600.000.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013ER
  Woning Brouwersgracht 106 Amsterdam

  Het adres van deze woning is Brouwersgracht 106 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 111m² en heeft 2 kamers kamers waarvan 1 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 1.245.000.

  Amsterdam » Haarlemmerbuurt » Haarlemmerbuurt Oost » 1013GZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Haarlemmerbuurt Oost

  Instellen

  Buurten in Haarlemmerbuurt

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?