Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Tuindorp Nieuwendam Oost

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Tuindorp Nieuwendam Oost.

  Zondag 19 november 2017

  Woning Ilpendammerstraat 14 Amsterdam

  Het adres van deze woning uit 1927 is Ilpendammerstraat 14 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 52m² en een perceeloppervlakte van 154m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 250.000.

  Amsterdam » Tuindorp Nieuwendam » Tuindorp Nieuwendam Oost » 1023AV
  Woning Middeliestraat 4 Amsterdam

  Het adres van deze woning uit 1926 is Middeliestraat 4 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 67m² en een perceeloppervlakte van 88m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 350.000.

  Amsterdam » Tuindorp Nieuwendam » Tuindorp Nieuwendam Oost » 1023AK

  Donderdag 12 oktober 2017

  Woning Ilpendammerstraat 24 Amsterdam

  Het adres van deze woning uit 1927 is Ilpendammerstraat 24 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 65m² en een perceeloppervlakte van 84m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 350.000.

  Amsterdam » Tuindorp Nieuwendam » Tuindorp Nieuwendam Oost » 1023AV
  Woning Ilpendammerstraat 5 Amsterdam

  Het adres van deze woning uit 1927 is Ilpendammerstraat 5 te Amsterdam. Het pand heeft een oppervlakte van 66m² en een perceeloppervlakte van 98m² en heeft 4 kamers kamers waarvan 3 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 350.000.

  Amsterdam » Tuindorp Nieuwendam » Tuindorp Nieuwendam Oost » 1023AS

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Tuindorp Nieuwendam Oost

  Instellen

  Buurten in Tuindorp Nieuwendam

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?