Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Verspreide huizen Numansdorp

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Verspreide huizen Numansdorp.

  Woensdag 8 maart 2017

  Bouwgrond Bouwkavel incl. villa (Bouwnr. 6) Numansdorp

  Het adres van dit kavel is Bouwkavel incl. villa (Bouwnr. 6) te Numansdorp. Het pand heeft een oppervlakte van 165m² en een perceeloppervlakte van 708m² en heeft 5 kamers kamers waarvan 4 slaapkamers. De geschatte waarde van dit kavel is € 576.000.

  Cromstrijen » Numansdorp » Verspreide huizen Numansdorp » 3281
  Woning Numansgors 197 Numansdorp

  Het adres van deze woning uit 1978 is Numansgors 197 te Numansdorp. Het pand heeft een oppervlakte van 82m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 259.000.

  Cromstrijen » Numansdorp » Verspreide huizen Numansdorp » 3281HA

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Verspreide huizen Numansdorp

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?