Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Woningen in de buurt Monster Centrumgebied

Benieuwd hoe de woning van je buren er vanbinnen uitziet? Zoek dan hun woning op en kom alles te weten, van de waarde van de woning tot de indeling en inrichting. Hieronder vind je alle gevonden woningen in de buurt Monster Centrumgebied.

  Vrijdag 23 maart 2018

  Woning Kloosterlaan 23 Monster

  Het adres van deze woning uit 1997 is Kloosterlaan 23 te Monster. Het pand heeft een oppervlakte van 69m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 210.000.

  Westland » Monster » Monster Centrumgebied » 2681LD
  Woning Havenstraat 18 Monster

  Het adres van deze woning is Havenstraat 18 te Monster. Het pand heeft een oppervlakte van 79m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 222.500.

  Westland » Monster » Monster Centrumgebied » 2681LD
  Woning Rijnweg 53 Monster

  Het adres van deze woning uit 1910 is Rijnweg 53 te Monster. Het pand heeft een oppervlakte van 81m² en een perceeloppervlakte van 107m² en heeft 3 kamers kamers waarvan 2 slaapkamers. De geschatte waarde van deze woning is € 209.500.

  Westland » Monster » Monster Centrumgebied » 2681SC

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Monster Centrumgebied

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?